Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 0 och 16 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

När man tror att man är smart..

Började dagen med att kliva upp 05.30 för att åka till förskolan och öppna. Hade en underbar morgon med barnen. Musikstund vid pianot på barnens önskemål. =) Favoriterna just nu är bland annat En elefant balanserade, Per Olsson hade en bonnagård och Pippi långstrump.
Så roligt att öva rytm, sång och att spela piano med barnen. De är givetvis med och klinkar. Barnen lär sig att räkna, hur olika djur låter.. och vi pratar lite om djuren när vi ändå sjunger om dom. Pratar om texten i låtarna. Vad är egentligen en kappsäck?
Barnen har ett otroligt tålamod när musik är inblandat. Nästan mer tålamod än jag. De fortsätter att sitta kvar även om jag bryter. De klinkar och sjunger! Hur härligt som helst. =)

Efter frukost gick vi ut och kollade över trädgården. Barnen plockade sallat till lunchen och drog upp varsin morot ur landet till fruktstunden vid kvart i tio. Vilket lyx att kunna ta det ur barnens egna trädgård! =)

IMG_5900

Isabelle kom ut till förskolan och var med mig under eftermiddagen. Jag hade friskvård efter lunch och Isabelle hakade mer än gärna på. En timme i gymmet tillsammans! <3
Hon kämpade på med crosstrainer, cykel, rodd och cirkelträning. Allt på samma pass. Härliga unge. =)

När vi kom hem hade en leverans från Strömshaga kommit. Så vi packade upp det och la in det på webshoppen. Så nu finns nya härliga inredningsgrejor där! =)

IMG_5044

Efter middagen röjde vi upp lite hemma. Det känns som läge att ha det städat och undanplockat hela tiden. Man vet ju aldrig när bebisen knackar på och vill ut.. och när vi åker in till förlossningen vill man ju gärna få komma hem till ett städat hem.
Började även fundera på ytterkläder.. Imorse var det rätt kallt. Så vi började fundera på varmare ytterkläder. Barnen fick testa sina vinterkläder för att se vad som behöver uppdateras.
Moa och Isabelle kan ha sina ytterkläder. Elliot och Alexander har inte testat sina ännu.. Men Alexander behöver en ny jacka eftersom han fick motorolja över hela jackan i våras.

Vi var smarta och köpte både overall och jacka till Nils och Signe på rea i våras. Ett riktigt kap!
Tog fram det och inser att vi kanske inte var så himla smarta ändå! Haha!

När man köper kläder långt i förväg är det inte helt rätt att pricka in rätt storlek! Hahaha!
Dessa kläder kommer förmodligen passa nästa vinter..

IMG_5050

Nu tackar vi för idag.
Kram Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons