Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 0 och 16 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Förlossningen – Dag 2.

Igår höll Linda på med sammandragningar till och från hela dagen. Läkare och barnmorskor har varit in och tagit prover, kollat bebisen och pratat om tillvägagångssätt för förlossningen. Sammandragningarna tilltog och avtog till och från.

Mot kvällskvisten avtog sammandragningarna nästan helt.
Linda passade på att sova när det var lugnt..

östersunds bb

Vi passade på att jobba lite när vi ändå bara sitter och väntar. Pysslade om webshoppen lite och kollade över vad vi ska beställa hem av kommande kollektioner. Hade några deadlines nästa vecka. Det kunde vi bocka av igår kväll. =)

gots barnkläder

Sen har vi försökt sova i dessa härliga sjukhussängar. 😉
Jag har sovit hyfsat bra.. även om jag vaknat några gånger. Det är ju spring i korridoren, bebisar som låter, mammor som föder barn och så vidare.
Varje gång jag vaknat har jag legat snett i sängen. Så jag är övertygad om att sjukuset är byggt snett. Haha! Hela sjukhuset skulle behöva vridas lite motsols. Då hade jag sovit bättre. 😉

IMG_5824

Nu ligger Linda uppkopplad igen för att se om det är någon aktivitet.. eller om vi får åka hem utan bebis den här gången.
Bäst vore ju om den stannade kvar i magen några veckor till.

Ha de så gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

En reaktion på ”Förlossningen – Dag 2.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons