Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 0 och 16 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Nu är vi på förlossningen!

Så sprack planeringen den här dagen. Planen var att kliva upp, åka och jobba, komma hem och fortsätta fixa trädgården.

Verkligheten blev istället:
Vakna av att Linda nyper mig i armen. Hon hade sammandragningar. Inte jättestarka, men med jämna mellanrum. Bara att börja planera och strukturera så allt funkar på hemmaplan om vi skulle behöva åka in till förlossningen.
Linda låg och klockade sammandragningarna..
Erik var på förskolan redan.
Jag tog upp Nils och Signe, klädde på dom och åkte ut till förskolan.
Kollade av status med Linda mellan varven.

Det var hyfsat lugnt. Linda ringde förlossningen för att rådgöra. Med tanke på avståndet till förlossningen och Lindas historia inom förlossningar så tyckte de att vi absolut skulle komma in för bedömning.
Jag förberedde lunch på förskolan, pratade med personalen och löste ihop det praktiska för att vi skulle kunna åka och vara borta ett par dagar.
Barnens mormor får dra det tunga lasset med att styra upp våra barn och vårt hem medan vi är borta. Otroligt tacksam för det. =)

Vid klockan 09.45 åkte vi hem, plockade upp Linda och åkte mot Östersund.
Halvvägs kom vi på att vi glömt en del viktiga saker.. Givetvis! Vi trodde ju att det var lugnt och gott om tid att packa.
Fick ordnat så de sakerna skickades med nästa buss. Det är ju tur det går att lösa saker snabbt och smidigt. =)

förlossning

En timme och tio minuter senare parkerade vi utanför sjukhuset och knallade upp till förlossningen.
Nu har de undersökt Linda och bebisen. Allt ser bra ut. Linda är lite öppen och sammandragningarna fortsätter. De håller henne under observation tills vidare.
Avtar sammandragningarna får vi åka hem imorgon. Blir det mer och starkare sammandragningar och Linda öppnar sig mer kommer dom snitta.
Nu sitter vi alltså bara och väntar. Bäst vore ju om det avtog och bebisen får vara kvar i magen några veckor till! Idag är Linda i graviditetsvecka 35+0.

Förlossning östersund

…så… Cliffhanger! 😉
Nu får vi vänta och se.
Skriver så fort det händer något.

Ha det gott så länge!
Kram Hampus
Polyfamiljen

3 reaktioner på ”Nu är vi på förlossningen!

  1. Men Åhhh…vad spännande😀 Ja kommer att gå ut o kolla här på bloggen var tionde,nej var femte minut hela natten o i flera dagar framöver. Håller alla tummar o tår nu att allt går perfekt. Tycker ni är en super härlig o mysig familj☺️ Lycka till nu,tänker på er💖

    1. Åh, tack för en fin kommentar. =)
      Allt är lugnt just nu. Men det kan ju hända saker ganska snabbt när det gäller förlossningar.

      1. Ja,det kan ju ändras super fort därför fortsätter ja gå in o kolla tätt här på bloggen. Lycka till😊✊☺️.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons