Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 0 och 16 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Nu har vi kastat sten i glashus!

Började med ännu en härlig arbetsdag på förskolan. Inskolning av barn, matlagning, brödbak, lunch. Efter lunch hade vi personalmöte. Påbörjade planering inför hösten och introducerade de anställda lite smått för ett tema vi ska arbeta med.
Efter personalmötet hade vi ett styrelsemöte för att börja arbeta fram en plan och material till temat. Vi har kommit på ett perfekt tema som kommer kunna fånga barnens intresse lätt. Nu ska vi fixa ihop temat med läroplanen och från första veckan i september kör vi temat fram till december.
Avslöjar vilket tema vi ska jobba med när vi har fått ihop det hela. 😉

Efter avslutad arbetsdag och middagen var uppäten gick vi ut och fortsatte fixa vid växthuset. Vi fick hem natursingel häromdagen. Fyllde upp i växthuset. Nu ser det ju nästan lite snyggt och organiserat ut där! =)
Fortsatte runt växthuset. Fyllt på med jord till en lagom nivå. Sen på med markduk och sist singel.
Runt växthuset är det inte klart ännu.. Men inom ett par dagar ska det vara klart.
Kan hända att vi behöver mer singel. Tur det finns nära tillhands. Ett telefonsamtal så är dom nog här samma dag. Sån service gillas! =D

natursingel

kasta sten i glashus

Jag fyllde upp med natursingel.. det tunga arbetet..

tvätta sten

..och Linda tvättade av stenarna.. Det lätta arbetet.. (Jämn arbetsfördelning;)

snyggt i växthuset

snygg trädgård

Ha de så gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons