Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Organisera på bästa sätt.

Dagens uppdrag efter jobbet: Att fixa och planera i lagerlokalen/butiken.
Vi började med att sätta upp några hyllor och sätta in några skåp för förvaring. Tog ner gamla krokar och spikar som använts när vi hade butiken där inne.

Nu ska vi fundera vidare på vad vi behöver för hyllor, lådor, korgar med mera för att kunna strukturera upp ett lager som är lätt att hitta i. Som det ser ut nu är det inte så mycket grejor.. alltså inte så svårt att hitta sakerna som blivit beställda och ska skickas.
Men med tiden lär lagret växa. Mer kläder är på ingång snart.. Då är det viktigt att man inte behöver leta ihjäl sig och bli irriterad så fort man ska försöka hitta något.

mejodej

gots barnkläder

plåtskåp

lagerlokal webshop

skolskåp plåt

När sakerna var på plats var det dags att åka till mvc. Kontroll av bebisen. Allt ser bra ut. Bebisen ligger som den ska med huvudet nedåt. Linda fick godkänt på blodtryck, blodsocker och hb-värde.

Hem igen för att äta middag. Sen var de hyfsat bra väder. Sol och förhållandevis varmt. Så det fick bli lite utefix. Erik rensade ogräs och grejade på. Jag försökte få ordning runt växthuset. Har byggt en ram där vi ska placera pallkragar i och sedan fylla med natursingel. Singlet kom igår och ligger och väntar.

Började förbereda med att fylla på och jämna till jorden innan markduken ska dit.
Hann inte riktigt klart med det.. För då kom det underbara regnet igen..

Nåja.. Vatten är ju bra det också. 😉

odla morötter

Drog upp en morot för att se om det finns något under jorden. Och ja! Det fanns en morot under blasten. =D
Inte så stor ännu, så resten av morötterna får vara kvar och växa till sig några veckor till. Bara att hoppas frosten håller sig borta. Hörde på radion att hösten är här enligt meteorologerna. Hmm.. känns sådär att höra.

trädgård odla

Ha det så gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *