Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Hjärt- lungräddning för små barn!

 

Idag började morgonen redan 05.30. Öppnade förskolan klockan 06.00.
Även om det kan kännas trögt att kliva upp den tiden så är det väldigt trevligt att ta emot barn i lugn och ro. Sitta ner och läsa en bok, spela piano och sjunga med barnen och äta en frukt runt klockan sju.
Det är alltid så lugn och härlig stämning så tidigt på förskolan.

Förmiddagen flöt på som vanligt med frukost, utevistelse för barnen, jag lagade lunch och vi åt.
Efter lunch såg det inte ut som vanligt idag.

Vi hade bokat in HLR-utbildning med inrikting speciellt på förskolebarn.
Halva personalstyrkan gjorde utbildningen idag och resten ska göra den på fredag.

Hjärt- lungräddning är något alla borde lära sig. Det är skönt att få kunskap om vad man ska göra när det är skarp läge!  För vår del är det självklart att det är en trygghet att veta vad man ska göra. Vi har ju barn runt oss dygnet runt.

hlr barn

Efter jobbet idag gjorde vi några ärenden. Hämtade ett par paket som kommit till postombudet, bytte vattenkokaren som vi reklamerat, hämtade släpvagnen som vi lämnat in för att fixa elen på.
Sen hem och äta middag innan vi åkte till Tännviken för att fira pappa som fyllde år häromdagen.

Hem igen och ta tag i det här med pumpen till poolen. Den har ju trassalt hela sommaren. Försökte laga den själv, tog hjälp av vänner, lämnade in den till verkstad.. Till slut fick vi nog inse att den var bortom räddning. Linda beställde en ny pump.. och den kom idag!
Så.. ner i källaren och se om det gick att byta pump lite snabbt.

Haha!! ”Lite snabbt” 😉 Som om nånting går lite snabbt och bara är att göra..
Givetvis skulle det vara lite trixigt. Mixtrade med kopplingar för att få ihop det. Va tvungen att använda vissa delar från gamla rörkopplingar och pussla ihop med nya..

Men till slut så var pumpen på plats! Rengjorde sandfiltret och körde igång! Hurra! Pumpen går! =D
Nu ska den bara få jobba på några dygn för att rengöra poolen som stått stilla ett bra tag. Hoppas på att få allt rent och fräscht så det går bada till helgen!

pump till pool

pump till pool

kopplingar till poolpump

Ha det så gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *