Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Tävling! När kommer bebisen?

Idag satsade vi på en ”riktig” semesterdag. Ingen av oss har jobbat.. varken på förskolan eller hemma med att snickra. Vi packade in familjen i bussen och drog in till Östersund imorse. Vi kom in vid klockan 11.00 och började med att äta lunch. Vi valde att äta på ett ställe med buffé. Vi har ätit där förut och vet att det är ett perfekt familjeställe då det finns allt från sushi och friterade räkor till korv och potatis.. och dessertbord med frukt, kakor, pannacotta m.m.
Alltså kan ingen gnälla över maten där. =)

Påväg till restaurangen upptäckte Signe det mest intressanta hon sett på länge. Färgglada segel uppe i luften! Det var nog det bästa idag för henne. 😉

bästa tvillingvagnen

Gågatan Östersund

Efter lunchen åkte vi till Storsjöbadet där resten av dagen spenderades. Efter några timmar vara alla nöjda och glada så vi avrundade dagen och åkte hemåt igen. =)
Mycket trevligt med en sån här dag mellan varven!

Nu sitter vi i soffan och funderar på när bebisen ska komma? Blir det en kille eller en tjej? Vad ska den heta?

Många frågor men inga direkta svar..

Vi har fått tid för snitt men om den väljer att stanna kvar till dess är ju en annan fråga..men vi vet ett slutdatum iaf och det känns skönt. Kommer dock inte att avslöja det datumet utan det håller vi för oss själva.

Satt häromkvällen och funderade på det här med namn, kom på att vi diskuterade det ganska mycket i början men sedan har det liksom glömts bort mitt i allt annat. Hur det nu kan glömmas bort? Iaf har vi ett arbetsnamn på bebisen, ett killnamn som faktiskt är ett namn vi skulle kunna tänka oss. Men vi vill inte spika något innan då vi vill se bebisen och liksom känna in om det verkligen passar. Tjejnamn är vi dock helt tom på, har pratat lite löst om några namn men har ingen klar lista på namn vi verkligen kan tänka oss.

Så nu tänkte vi be er om lite hjälp, vi behöver alltså tips på både kill och tjejnamn. Men givetvis har vi inte gjort det lätt för oss utan vi vill att den får en egen begynnelsebokstav, alltså går O, E, A, M, I, N och S bort. Sen vill vi heller inte ha ett namns som ”betyder” något, inte Axel, Stig, Sten, Vilja, Vilje, Tindra eller liknande.

Sen tänkte vi oss en liten gissningstävling ang vilket datum Hon/han kommer, vad den väger och hur lång den är.

Den som gissar närmast belönas med ett fint pris givetvis. Din gissning behöver ligga som en kommentar under detta inlägg för att vara med.

Så gissa på och överös oss med namnförslag.

Uppdatering: BF är 13 september. =)

20 thoughts on “Tävling! När kommer bebisen?

 1. Jag tror på den 5:e september och att det blir en pojke. 2940 gram och 49 cm.

  Hoppas dock på en tjej haha, så kanske någon av läsarnas namn kan användas. Mina förslag (snor några från andra kommentarer också); Tyra, Freja, Lily, Luna, Lea(h), Filippa, Bella (kanske för likt Isabelle?), Bonnie, Ronja, Hedda, Lova, Laura, Celine, Julie, Juliette, Josefine (bästa namnet haha).

  Hoppas allt ska gå bra och att bebisen mår bra!

 2. Killnamn:
  Loke
  Ludvig
  Lukas
  Viktor
  Viggo
  Vidar
  Felix
  Sakarias
  Vilgot
  Reuben
  Wilton

  Tjejnamn:
  Frida
  Freja
  Tyra
  Hilda/Hilde
  Thilda
  Johanna
  Julia
  Jannike
  Fredrika
  Thea
  Lyra
  Lovisa/Lovis
  Lilly
  Unni
  Danielle
  Gabriella
  Greta
  Wilma
  Ylva

 3. Jag tror att det är en flicka som kommer den 25e augusti. Hon väger 3011g och är 48 cm. Kanske hon kan heta Doris. 😁 Namnförslag på pojke Benjamin.

 4. Jag gissar på en flicka den 23 augusti. 48 cm och omkring 3 kg.

  Namnförslag: Linus, Jacob, Gabriel, Viktor
  Clara, Linnea, Julia, Victoria

 5. Den 3/9 :)

  Ha ju tidigare gett förslag på Kerstin och Karin. Lägger till Hilma och Britta.
  Kommer inte på ett enda pojknamn som inte börjar på dom bokstäver som är förbjudna, och eftersom jag virkade en grön draksnutte åt er (som är pojkaktig i mångas ögon) så kommer ni att få en liten flicka ☺

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *