Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Faderskapstest.

Så är det första augusti! Jisses.. nu springer tiden iväg känns det som! Linda blir ju inte mindre gravid för varje dag som går precis.. Nu är det nedräkning mot målet på rikigt! Läge att få klart allt som har med bebisen att göra.
Pratade med sociala förra veckan angående det här med faderskap.. samma visa som när vi väntade Nils och Signe. Eftersom Erik och Linda är gifta blir Erik automatiskt pappa till de barn Linda föder. Vilket inte går att göra något åt förrän barnet är fött.
Dom hade förberett en bunt med papper åt oss nu igen. Var dit på förmiddagen för att se så allt var förberett. Fick även lämna dna-test för att allt ska vara klart när bebisen kommer. Hämtade ett papper som ska med till förlossningen så de kan ta ett test i navelsträngen vid födseln.

faderskapstest

Efter den utflykten åkte jag hem. Har semester den här veckan.. och semester betyder ju inte nödvändigtvis att man är helt ledig när man driver företag. Ny månad betyder lite pappersarbete. La ett par timmar på att fixa bokföringspärmen och fakturering.
Sen drog jag på mig snickarbyxorna och tänkte hjälpa Erik som var ute och fixade med stolpar på altanen. När jag knutit på mig skorna och tagit tag i släggan för att banka ner stolparna i stolphållarna så mullrad det till.. och det började ösregna! Givetvis!!! Det verkar inte direkt som att vädrets makter är med oss..

Surade ihop och gick upp till Alexanders rum för att fixa där istället.. Men var väldigt oinspirerad till inomhusfix. Så det blev inte mycket gjort.
Syrran kom förbi en sväng med sin familj. Mycket trevligt! =)
Sen var det till att laga middag och äta.
Klockan 17.00 hade jag fortfarande inte fått något gjort. Nu hade iofs vädret blivit bättre så det skulle gå att fixa något ute. Mätte och grejade på för att få jämnt avstånd mellan stolparna till räcket.
Dock verkade hjärnan ha tagit semester. Fick inte till det nåt bra.. ”LINDA! Kom hit och använd din hjärna, för min funkar inte!”

Efter en stunds flyttande av stolphållare, räknande och mätande blev det jämnt och fint avstånd mellan stolparna. Började skruva fast hållarna. Å så tog träskruvarna slut. Hm! Muttrade för mig själv en stund..

Då fick Linda nog av mitt sura humör!
”Nu får du ta med Nils och Signe ut på en löprunda! Och kom lämna surgubben långt in i skogen!”

träna bort dåligt humör

Kom tillbaka drygt en timme senare och hade lämnat surgubben nånstans i skogen på Rotnäset. 😉
Sen tog vi och smyginvigde altanen. Jordgubbar, melon, grädde och glass. =) Skönt att kunna sitta ute och njuta av solen en stund.

Inviga altanen

fika ute i solen

Vacker utsikt

Imorgon fortsätter byggprojekten. (Om vädret tillåter;)

totalrenovering

Ha det så gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *