Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Serverat mat på loppismarknad.

Den här dagen började klockan 07.30… eller.. ”snooze”. 07.40… eller… ”snooze”.
Okej.. Den här dagen började 07.50.

Vaknade till regn. Inte vad vi hade hoppats på. Hade lust att bara dra täcket över huvudet och strunta i att kliva upp tills solen skiner igen. Men.. Nä, vi hade en heldag framför oss. Vi skulle servera mat och fika på loppismarknaden vid hembygdsgården idag.
Det var alltså bara att kliva upp och börja med alla förberedelser. Packade mat, fika och allt som behövs för att styra upp en servering ute på fältet. =)

Klockan 10.00 reste vi partytältet under lätt duggregn och plockade fram stolar, bord, grill, spis, micro och allt ätbart.
Sen höll vi på fram till 16.30 innan vi plockade ihop och åkte hem.

mejodej bageri och catering

loppismarknad strömsund

panini

Elliot och Alexander var med och hjälpte till. Nils och Signe var också med. Det gick över all förväntan att ha med dom hela dagen! =) Tur att Presentboden hade ordnat så bra med hoppborgar så det fanns något att roa sig med. =) Sen hade vi ju mat och fika.. så det gick ingen nöd på dom precis.

Signe hittade en vagn i loppistältet bredvid oss. Den tjuvlånade hon en stund och traskade runt med. Och givetvis blev Nils avundsjuk och skulle också gå runt med vagnen. Vilket Signe inte gick med på.
Så det gick lite hett till en stund. Nils kunde inte nöja sig med något annat än just den vagnen Signe hade. *Suck*

tvååring slåss

tvillingar bråkar

Signe har kommit på en ny grej. När hon blir sur lägger hos sig på marken och surar.. Såhär såg hon ut när hon inte fick ta en festis till. (Efter att ha druckit tre festisar redan.)

trotsig tvååring

Å här var nog Nils sugen på att åka hem. Haha! 😉

övningskör

Vi hade en mycket trevlig dag på hembygdsgården. Träffade många trevliga människor. Solen tittade också fram tillslut. =) Tack till alla som kom och besökte oss idag. <3

När vi kommit hem och ätit middag drog Erik på sig snickarbyxorna och fortsatte med altanbygget en stund.
Nu har han kommit så långt att det är dags att lägga trall imorgon! Håller tummarna för att vädret är med oss.

Jag själv tog tag i att städa två toaletter och plocka ihop lite innan vi landade i soffan. Det var faktiskt rätt trivsamt att städa toaletter för sig själv. Efter en dag med mycket folk kan det vara rätt skönt att få vara för sig själv en stund och göra något där man inte behöver tänka så mycket. 😉

bygga altan på plintar

bygga altan

Ha en fortsatt trevlig helg!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *