Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Storbak idag!

Idag har arbetsdagen bestått av bakning för min del. Ja, Linda försökte hjälpa till en stund hon också.. Men höggravid och smidig som hon är så blev det nog lite tröttsamt. Efter en stund sa hon att hon bara va tvungen att lägga sig en stund..

2 timmar senare vaknade hon till igen.. släpade sig upp och fikade med oss andra.
Nåja.. Det var ju ett tappert försök. 😉

Bakdagen resulterade i 140 kanelbullar, 6 kladdkakor, 1 plåt falsk potatisbakelse och en äppelkaka. 60 panini ligger också förberedda.. och 60 till som går att göra iordning lite snabbt.

Anledningen till detta är att vi imorgon ska sälja fika på en loppis/marknad vid hembygdsgården. =)

kalljästa bullar

Erik har fixat och donat med den blivande altanen. När bakningen var klar kunde vi hjälpas åt. Det är ju som svårt att få allt på plats på egen hand.

bygga altan på plintar

bygga altan på plint

regla upp altan

Såhär långt har vi hunnit idag. Nu behöver vi komplettera upp med några fler reglar, rikta stolparna och se till att plintarna sitter stumt i jorden innan golvet kan börja läggas. =)
Det är ändå rätt tacksamt att bygga altan. Man får snabbt resultat!

odla gurka

Nu sitter vi och lyxar på med ett glas cola till gurka och jordgubbar från den egna trädgården. =)

Ha en trevlig helg!
Kramar Polyfamiljen

4 thoughts on “Storbak idag!

 1. Jag måste bara säga att ni verkar vara helt makalösa, så duktiga och ambitiösa. Ni kan ju allt! Det är ett rent nöje att följa er fina familj på bloggen. Tack för fin inspiration :) och lycka till med allt.

  1. Åh tack. =)
   Ja.. vi är som Pippi Långstrump.. Kan allt. 😉 Haha!
   Tack för en fin kommentar. =)

  1. Ja, det blev en del bakat. =) Men vi kan bättre. 😉 Rekordet på bakning ligger högre än så. Fast det var ju när Linda inte var höggravid. Haha!
   Då snittade vi 500 bullar 3 kvällar i rad. Efter ordinarie arbetstid. Det var lite panik med julbaket då.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *