Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Ett fint ögonblick i mitt liv!

Den här dagen hade en lite lång startsträcka.
Vaknade 07.15 av att Nils och Signe började prata i sitt rum. Erik klev upp och tog hand om dom. Linda klev upp hon med. Jag kände mej mer död än levande.. men var tvungen att masa mig upp för att pissa. Släpade mig tillbaka till sängen för att blunda 5 minuter till..

Vaknade strax efter klockan tio!!
Planen var egentligen att hinna snickra och måla på huset innan lunch.. Gick ju sådär..
Klev upp, drack kaffe och tog på mig snickarkläderna. Yrade sen runt och letade verktyg, tog fram sågen.. ingen ström i uttaget.. kolla proppskåpet.. bytte propp. Testade igen.. och proppen gick.. Hmm.. bytte propp och kopplade in sågen i ett annat uttag.
Började såga och fixa så smått. Men hann inte så mycket innan det var dags att äta lunch och så in en present.
Efter lunch skulle vi till svågern som firar sin 30-årsdag idag. Hurra hurra för honom!

Vi hade gått ihop några stycken och köpt en grill. Så ett lätt och smidigt paket att slå in. 😉

IMG_5452

Känns skönt att man vet att kalas inte är så högtravande i vår familj. Det är mer ”kom som du är” som gäller..
Jag åkte helt enkelt i snickarkläderna.. skulle ju ändå hem å snickra efteråt igen. Så det kändes onödigt att duscha och byta om för att dricka kaffe och äta tårta. 😉

IMG_5453

När vi var där fick jag vara med om det underbara ögonblicket att hålla min brorson för första gången. =) Underbara lilla grabb. <3 En otroligt fin stund i mitt liv som jag alltid kommer minnas.
Eftersom mamma förevigade ögonblicket var det ju tur att jag var så finklädd också.. Haha! 😉

När vi kom hem från kalaset blev det till att återuppta snickrandet. Har satt upp sista panelen på väggen vid altanen och målat under eftermiddagen.. Sista penseldraget gjorde jag klockan 21.00. Sen blev det en rejäl dusch. När man målar takutsprång är det rätt omöjligt att inte få färg över sig.. i håret, på ryggen, armar, ben, i ansiktet.. ja överallt..
Skönt att väggen är målad iaf. =)

Ha det så gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *