Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Inget fungerar och loppis

 

IMG_4834 IMG_4836

Fredag och strålande sol, kan helgen börja mycket bättre? Men, det finns ett men, som gravid håller jag mig nästan hellre inne än att sitta ute i värmen. Känns så fel men jag njuter av att se det fina vädret inifrån också:)

På söndag är det stor loppis här, alla som vill vara med har anmält sig och kommer alltså att stå hemma på sin egen gård och sälja och de som vill åka runt kan hämta en karta med alla adresser.

Jag har börjat prismärka och kolla över vad vi ska sälja och hoppas givetvis på att få sålt mycket, känner verkligen för att rensa upp och få ordentlig ordning på allt nu. Kan det ha med boandet inför bebisen att göra tro?

Har kikat runt lite på olika youtubeklipp om hur man kommer igång och hur man smart organiserar upp allt men vet inte om jag blev så mycket klokare. Har ganska bra koll på hur jag vill ha det men orken tryter lite och även platsen att göra den där optimala förvaringen på..men jag ger inte upp:) Ut med allt vi inte använder känns som en bra början iaf.

Ja just, vi kommer även att sälja fika här på söndag:)

Det som inte känns lika bra även fast det är fredag och solen skiner är att det känns om allt jävlas med oss för tillfället:( Våran lilla mac dator stänger av sig lite som den vill utan förvarning, vet inte alls vad som hänt men det är jäkligt störande iaf då alla flikar försvinner. Internet inne huset fungerar inte heller som det ska, ringde telia för någon dag sedan för att jag tycker vi betalar så mycket för vårt internet och det liksom inte motsvarar kostnaden. Efter det blev det om möjligt ännu sämre.. Internetet som vi har i stora bilen vill heller inte fungera som det ska, alla telefoner kopplar snabbt upp sig på det men sen fungerar ingenting…våra telefoner stänger också av sig helt plötsligt och sen är det stendöd ett tag för att sedan återuppstå som att inget hänt..Vi hade problem med värmen hela vintern, hade hit folk från en firma som ville ha massor av pengar av oss men ingenting blev bättre, helt bortkastat alltså. Kontaktade en annan firma som kom hit och fixade det på typ 15 min. Kommer INTE kontakta det första företaget någon fler gång kan jag säga. Iaf var vi tvungna att fabriksåterställa hela värmepumpen då kurvan var helt galen och vi höll på att koka här inne tillslut när allt fungerade. Detta gjorde då att poolen kopplades bort från systemet så när vi nu skulle öppna upp den igen när det är fint väder så har det inte cirkulerat på ett tag och vattnet ser inte alls så roligt ut, skickade ett sms till han som fixade allt och i dag kom han, var här i 5 min och skickade sedan ett sms om att han ordnat tillbaka poolen igen, så nu väntar jag bara på att Hampus eller Erik ska komma hem så dom kan köra igång den. Är ju kul om barnen, och kanske även vi kan svalka oss i poolen framöver.

Så ja, allt går alltså inte enligt våra önskemål just nu men det är väl bara att beta av sakerna eftersom, synd 3 nya iphones och en mac book inte är gratis bara…

Känner mig så sjukt stressad över att vi har 1000 saker att försöka hinna med att göra ute och att jag inte kan hjälpa till med så mycket som jag hade velat. Sommaren är kort….

Men sätta på en tvättmaskin kan jag ju faktiskt göra så det ska jag göra nu:)

Hoppar ni också njuter av finvädret!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *