Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Problem att ta det lugnt eller??

Idag när jag kom hem från jobbet kände jag att jag inte orkade göra någonting över huvud taget.. La mig på soffan och försökte vila en stund. Nils och Signe tyckte inte det var någon bra idé.. dom klättrade på mig och ropade ”PAPPA?!”.
Nils la ner huvudet på mig en stund och försökte mysa lite.. men bara en stund.. sen var dom igång igen.
Underbart! 😉

En timme senare kom Erik hem och då var det dags att äta middag. Masade mig upp ur soffan och satte mig vid bordet.

Efter middagen tog Erik med Alexander, Moa, Nils och Signe till Hammerdal. Alexander skulle spela fotboll. Match idag.
Perfekt tänkte jag!! Då kan jag lägga mig på soffan igen och vila. Kanske slå igång TV-n om jag orkar..

Meeeen.. innan jag nådde soffan kom jag på en sak. Vi hade ju köpt en ny häcksax som inte var uppackad. Hämtade den för att kolla hur den ser ut. Öppnade förpackningen och monterade ihop den. Testade selen som hörde till..
Å.. äh.. måste bara testa den också.
Tog på mig hemmafixarbyxorna och gick ut för att se om den gick att nå hela bredden på häcken med..
Det gjorde den!! =)

Tre timmar senare hade jag klippt hela häcken! Erik kom hem med barnen efter matchen.. klockan var 21.00..
Jaha.. så bra gick det att ta det lugnt ikväll.

Nu kan vi iaf njuta av utsikten igen. =)

Nytt försök att ta det lugnt en annan dag..

IMG_4816

IMG_4818

Ha det så gott!
Kramar Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *