Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Babyshower!

 

marängsmörkräm

De senaste dagarna har Linda smusslat och fixat med att kontakta folk för att anordna en babyshower för en vän. Först måste man ju kolla upp vilka vänner ens vän har.. kontakta dom och få till en dag och tid som passar.. Kontakta den blivande pappan för att få honom att lura den blivande mamman att komma till sin överrasknings-babyshower.

”Kan du ringa mig när hon inte hör?” Kan ju låta som ett litet fräckt sms till en annans man.. Haha! Men han ringde iaf Linda och dom kom överens om att han skulle lura hit mamman. =)

Babyshowern hölls hemma hos oss. Alla deltagare hade bakat något och tagit med presenter.. Sen var det bara att invänta att klockan skulle slå 18.00.
Då skulle de blivande föräldrarna komma för att ”kolla på barnkläder”.

Hampus öppnade dörren och ledde in paret mot köket. Där hoppade alla fram och ropade ”ÖVERRASKNING!” =D
Gissa om den blivande mamman blev förstummad?! Hon blev verkligen överraskad.. och glad! =)
Så kul att ordna något sånt här för någon som man märker verkligen uppskattar det.

marängsmörkräm

babyshower ballonger

cupcakes babyshower

tårta babyshower

chokladbollar i form

långpannekaka

dekoration babyshower

För vår egen del så har vi tagit fram lite bebiskläder. Även om det förhoppningsvis är ett tag kvar tills bebisen kommer så känns det skönt att vara beredd.
Vi har ju erfarenhet av att bebisar kan komma allt från vecka 30 till 42.. =/
Nu hoppas vi på att det dröjer till åtminstone vecka 36.. så vi slipper hamna på neo i hundra år den här gången..

baby kläder

bäbis barnkläder

Tack för en härlig dag.. och en härlig kväll! =)
Ha det så gott!
Kramar Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *