Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 0 och 16 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Dela på tvillingar.

Sleeping baby

Nils sov hos Gudmor inatt och har med all säkerhet haft det hur bra som helst. =) Han är inte den mest sociala killen om man säger så.. Men han har valt ut några personer som är ”hans” och Gudmor tillhör en av de utvalda. 😉
Vi hämtade hem honom i lunchtid och han verkade nöjd och glad.
Signe som har varit hemma har däremot varit fundersam på vart Nils tagit vägen. Hon frågade efter honom igår flera gånger.. och det första hon frågade efter när hon vaknade var ”Nilsch!?” (Som hon uttalar det.)
Vi försökte förklara för henne att Nils fortfarande är hos Gudmor. Sen om hon förstår det eller inte… de vet man inte så säkert.
Det här var första natten de sov på olika håll. Det är nog nyttigt att träna dem att vara ifrån varandra ibland också. Så de får större utrymme att vara sina egna individer och inte Nils och Signe, som om de vore en och samma. Och att kunna vara med någon annan än oss.

Efter lunch blev det sova middag. När han vaknade var han inte alls nöjd.. Bara gick runt och surade och var grinig. Till slut lugnade han ner sig och kom till ro hos mamma. Å somnade om igen.
Han verkade inte alls pigg nu på eftermiddagen.. kan vara nån förkylning eller nåt på gång. *suck*

Nu ligger han och sover i sängen så får vi se hur han mår imorgon. Men det lutar åt att han får vara hemma och ta det lugnt.

renovera huset

Måla huset

Idag fick jag äntligen ta fram färg och pensel för att måla lite! =) Har väntat på rätt väder och temperatur länge nu.. och att man ska ha tid. Idag inföll äntligen alla delar. Så först impregneringsolja ett varv och sedan färg.
Nu återstår ett varv med färg på den här väggen för att den ska vara klar.

Funderar på när nästa läge kommer för att göra klart den sista väggen.. Den som är panelad så långt upp jag nådde. Nu behöver vi skylift för sista biten. Så.. när kommer en helg utan regn? Någon som vet? 😉
Känns ju lite onödigt att hyra skylift om det blir en regnig helg… helgen som kommer är ju inte någon bra helg. Midsommar.. då regnar det ju garanterat. Det är ju en av naturlagarna..
Men helgen efter det kanske.. vi får se. =)

Ha det så gott!
Kramar Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons