Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 0 och 16 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

En stor varning!!

Imorse blev det sovmorgon. Hade ställt klockan på 08.30 för säkerhets skull. Vi skulle fixa en smörgåstårta som var beställd. Den skulle vara klar för leverans 10.30.
Nils och Signe sov gott.. och även vi. Klockan ringde på utsatt tid. Jag stängde av larmet och tänkte kliva upp..
Det gick tydligen inte så bra.. vaknade igen strax efter klockan nio! Så blev det plötsligt lite bråttom.
Men det fixade sig ändå. =)

Efter det hade vi ingen speciell plan för dagen.. och tur var väl de. Först kom mamma på en kopp kaffe.. Sen rullade syrran in med sina tre barn. Vi fixade korv och makaroner och bjöd på enkel lunch när de ändå var här.
Barnen lekte och vi satt och tog det lugnt. Rätt skönt det också på en lördag förmiddag.. som hann bli eftermiddag innan vi klev upp från stolarna i köket.
Erik körde mattransport, jag och Linda städade köket. Nils gudmor ville låna honom idag så det blev bara Signe som skulle sova middag hemma.
Moa åkte till en kompis, Oscar var på sitt rum.. förmodligen sov han en stund.. Han hade varit hos en kompis inatt.

Erik tog med sig Alexander till Ulriksfors för att klippa gräset. Han är väldigt sugen på att sommarjobba så han får ihop lite pengar. Idag fick han övningsköra gräsklipparen. Kändes lämpligt att köra på inhägnat område första gången. =)

Så var det bara Elliot kvar.. han har en förmåga att fastna vid datorn. Han behöver ofta lite hjälp att slita sig från datorn och aktivera sig med något annat.
Därför tog jag med honom ut för att motionera. Jag joggade och han cyklade till Rotnäset och ett varv i spåret. Sen svettades vi på utegymmet en stund innan vi återvände hem.
Nu hade både han och jag fått vara ute i friska luften en och en halv timme.

Linda passade på att sova middag under tiden. 😉

IMG_5174

Så en stor varning!! Vi brukar göra kaffe i en sån här kaffepress.. Blir gott kaffe och är väldigt enkelt och går snabbt.
Men idag gick det inte så bra! Glaset sprack och det sprutade 100 grader varmt kaffe över hela köket! Moa var i närheten och fick lite på sig. Jag klarade mig helt.. Som tur var blev det inga större brännskador..
Men tänk bara hur illa det kunde gått! Nils och Signe kunde ju ha varit i köket och fått kokhett vatten över sig..

Vet inte om vi kommer tordas använda en sån här igen?!

Ha en fortsatt trevlig helg.
Kramar Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons