Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 0 och 16 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

En underbar arbetsdag!

halster grilla korv

Den här dagen kunde inte börjat bättre! Det var varmt, solen sken och det var vindstilla. Arbetsdagen började på Rotnäset vid utegymmet tillsammans med förskolebarnen. Vi åt frukost ute i det gröna och körde sedan ett pass utegympa. Vi gick en skogspromenad och hittade massa härliga saker. En koja som någon byggt, en myrstack, en fjärilslarv, ett dött träd, blommor och så vidare.. och allt är verkligen hur spännande som helst för barn! Så kul att se deras fascination över allt de möter. =)

Vi hade sångsamling och grillade korv till lunch innan det bar av mot förskolan för vila och mer utevistelse. En helt underbar arbetsdag!

grillplanka

Linda var på besök hos barnmorskan idag. En snabbvisit för att ta blodprov, väga och mäta magen.

Eftermiddagen ägnades åt att fixa grillplankor till 50 personer. Vi hade fått beställning till ett studentfirande. Själva grillningen gjordes igår så att köttet skulle hinna bli klart och ”sätta sig” eller vad man säger. Kyckling och två sorters kött.
Idag blev det till att baka bröd, skära upp frukt och grönsaker, laga potatissallad från grunden och fixa pastasallad.
Sedan la vi upp det på fyra stora plankor och körde ut det till kunden.
Kul att få förtroendet att ordna med maten till en så högtidlig händelse i någons liv. =)

skolavslutning kläder

Imorgon har vi en viktig dag för barnen i den här familjen. =) Skolavslutning. Extra speciell för Oscar som går ut nian! Helt otroligt.. första barnet som går ut nian! Det var ju nyss man gjorde det själv.. eller? 😉 Det känns så iaf.. men börjar man räkna så var det kanske några år sedan..

Erik har strukit skjortor och vi har förberett alla kläder och skor.. utom till Moa då.. Som tydligen hade vuxit ur de tilltänkta skorna! Linda slängde ut en fråga på Facebook om skor till henne. Fick snabbt svar av en person att vi kunde låna ett par som var i rätt storlek. Toppen! Så var det löst. =)
Förra året fick vi låna ett regnskydd till vagnen av samma person på skolavslutningen.. i sista sekund då också. Börjar bli en tradition det här. 😉 Vi är väldigt tacksamma att det finns hjälpsamma personer när man har lite dålig framförhållning. =)

Tack för idag, slut för idag. =)
Kramar Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons