Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Fullt på schemat idag..!

Söndag.. vilodag..? Ja, det blev ju vila från all renovering, hemmafix, städning, tvätt och såna vardagliga saker som annars försiggår i detta hus. Schemat var fullspäckat med andra aktiviteter.

Klockan 10.00 var vi iväg på ett möte med några föräldrar och deras barn. Det har varit lite dålig attityd bland ett kompisgäng som är påväg att spåra ur. Så i samråd med de andra föräldrarna tog vi tag i att mötas och försöka reda upp några saker.
Känns bra att samarbeta för ungdomarnas bästa istället för att var och en ska sitta och försöka få ordning själv.

Efter mötet åkte vi hem och åt lunch.. och laddade för fotboll. Alexander skulle spela match och vi sköta försäljning av korv och hamburgare med mera under ett par timmar. Allt gick bra. Alexanders lag vann matchen och vi sålde fika för brinnande livet till förmån för fotbollen. =)

strömsvallen

 

Under tiden roade sig Nils och Signe med att dra upp gammalt torkat gräs och slänga upp i luften. Det var tydligen det roligaste som fanns idag! 😉 De hade även hjälp av en jämnårig tremänning som var på besök idag. =)

i det enkla bor det vackra

lite roar barnen

sankta simpicitas

När vi var på hemmaplan igen badade barnen, vi drack kaffe och tog det allmänt lugnt en stund.
Det var varmt och solen tittade fram.. Så.. vi tände grillen och tänkte sitta ute och äta.
Meeen.. som alla vet.. när man tänder grillen försvinner solen och regnmålen börjar hopa sig.

Så det blev till att äta inne.

pool i trädgården

baddräkt barn

ljushuvud

flintastek

vi tänder grillen

När barnen lagt sig och vi kraschat i soffan kom ett sötsug smygande.. eller smygande? Snarare blixtrade till..
När man kollar köket och inte kan välja vad man vill ha.. så löser man det genom att ta allt! Haha! Glass, grädde, jordgubbar, chokladsås, två sorters choklad..

Får nog bli ett extra pass på gymmet till veckan på grund av det här! Haha! 😉

glassbomb

Tack för en fin helg!
Nu ser vi fram emot en härlig vecka med jobb och skolavslutningar.

Kramar Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *