Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Hurra till alla mammor!! =D

Idag gratulerar vi alla mammor på mors dag! Hurra hurra!! =D
Vi gratulerar Linda som är mamma i det här huset! Hurra!
Vi gratulerar Eriks mamma.. som är 100 mil bort.. Hurra!
Vi gratulerar Lindas mamma. Hurra! Henne bjöd vi på middag för att fira mors dag.
Vi gratulerar Hampus mamma.. som jag endast hann träffa 2 minuter idag.. hennes schema var lite tight.. Men det tar vi igen en annan dag. =)
Och vi gratulerar alla mammor där ute i världen. Ni gör alla ett fantastiskt jobb! =)

IMG_4871

Barnen har firat Linda med ge henne presenter.
Moa hade köpt ett armband, Isabelle hade ritat en teckning och Nils & Signe hade köpt blommor (med lite hjälp förstås;).
Alexander då.. Haha.. han: ”Ehm.. av mig ska du få…ehh.. en kram!” Hahaha! Stereotyp man! Glömma bort en bemärkelsedag och sedan hitta på en nödlösning.. 😉

IMG_4875

Efter frukost idag släppte jag ut barnen och startade sågen. Allt för att grannarna inte ska försova sig såhär på söndag morgon. 😉

Har satt klart listerna i Elliots rum och påbörjat renovering av Moas rum idag.
Först tömde vi rummet.. å de e ju en del grejor i ett tjejrum.. Suck..
Nu står allt i Alexanders rum och hallen på övervåningen.. Ser ut som en tromb har dragit fram. Men det får väl se ut så några dagar.
Har tagit bort de gamla listerna, spacklat hål i väggarna och börjat lägga golvet. Imorgon blir det till att köpa mer golv igen.

IMG_4877

En morsdagstårta svängde Linda ihop i all hast också. Ingen av oss kändes ha tid och ork att göra något avancerat idag.. så det blev en enkel köpebotten med vaniljkräm och sylt.. Helt basic alltså. Men det gick ju ner det också. =)

Tack för ännu en fin helg.
Nu ser vi fram emot vad kommande vecka har att erbjuda.

Kramar Polyfamiljen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *