Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Köpmannamarknad 2017

Idag gjorde vi ett litet avbrott i renovering och allt vad vi håller på med. Det var köpmannamarknad på byn, så vi gick dit efter frukost. Vi lullade runt och pratade med folk.. provsmakade korv, testcyklade elcykel, kastade pil och var med i olika tävlingar.. Köpte munkar.. ja ni vet allt sånt där som hör en marknad till. =)

Det fanns hoppborgar och hästridning.. men de äldre barnen tycker de är för stora för sånt.. och Nils och Signe.. ja, vad ska man säga.. De hittade en vattenpöl.. Och den vann tydligen över alla andra attraktioner på marknaden! Haha! 😉
Det behövs inte mycket för att roa de små..

 

 

 

köpmannamarknaden strömsund

lek och plask

köpmanna strömsund

strömsund

Efter ett par timmar på marknaden satt hungern in. Vi gick till Annexet och åt pizza innan vi gick hemåt igen.
Det var trevligt att lägga några timmar på att ”göra ingenting”.. Och barnen uppskattade det också såklart. =)

pizzeria strömsund

nordic cab

När vi kom hem sov Nils och Signe i vagnen, så de fick stå kvar utanför köksfönstret tills de sovit klart.
Jag återupptog renoverandet av Elliots rum. Sågade lister, målade och fixade med sånt där småpill. Imorgon blir hans rum helt klart om det går enligt planen. =)

Sen fortsätter jag med Moas rum.. eller Alexanders..? Hmm.. får se i vilken ordning det blir. Alexanders kanske.. han har ju en dörr som står och väntar på att monteras.. Moa har ju redan en dörr.. =)

barn äta själv

lära barn äta själv

Å bordsskicket.. det verkar inte ha förbättrats nämnvärt de senaste månaderna.. Haha! Snarare försämrats.. men huvudsaken att de äter. =) Så småningom kanske de lär sig äta med munnen.. och inte hela kroppen! 😉

Tack för idag!
Kramar Polyfamiljen

One thought on “Köpmannamarknad 2017

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *