Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Dags att plantera ut!

Klämdag idag.. Och som väntat var det få barn på förskolan. Därför hade vi bokat in att det skulle komma några killar och kolla ventilationssystemet. Vet egentligen inte vad de gjorde, men de skulle iaf behöva stänga av ventilationen. Därför kunde vi inte laga mat i köket idag.

Vi tog med barnen ner till sjön där lusthuset står och lagade mat över öppen eld istället. =D
Vi stekte kolbullar och grillade korv. Helt underbart!

Kolbullar

Kolbullar

Efter jobbet gjorde vi några ärenden inför helgen, så vi inte ska behöva vara sysslolösa. 😉
Köpte golvlist och dörrfoder till Elliots rum.. och några rum till när jag ändå höll på. Moa och Alexanders rum ska få lite uppfräschning när Elliots rum är klart.
Åkte in på glasmästeriet och bad dem skära till en ruta till växthuset.. Det hade ju gått sönder en ruta när det stormade nån gång.
Svängde in på Granngården och köpte några säckar jord. Får se hur långt det räcker.. gissar att vi behöver köpa mer. De ska räcka till växthuset hemma och på förskolan.. och några pallkragar.. Men börjar med 16 säckar iaf.

Hämtade upp en kompis till Moa och Isabelle också.. Med cykel.

planteringsjord

lastutrymme bil

Nu är vi rustade inför helgen.. med projekt både inne och ute. Så får vädret avgöra vad som blir gjort. =)

fixa i växthuset

I växthuset fixade jag och Linda i höstas. Vi rätade upp odlingsbäddarna som bågnat och grävde ut all jord som ändå var alldeles för näringsfattig..
Nu återstår att fylla på med jord och sätta ut plantorna. Och i mitten av växthuset måste vi göra något åt hur det ser ut. Det ser ju inte så kul ut med vildvuxet ogräs precis.. =/
Får ta bort ogräset, lägga markduk och singel på det kanske..

Trevlig helg på er!
Kramar Polyfamiljen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *