Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

BB väskan

Fredag men det känns helt klart som måndag eftersom vi alla var lediga tillsammans i går. Men det är ju inte så dumt att ha helgen kvar.

Har börjat fundera mer och mer på det här med att vi faktiskt ska få en bebis om inte allt för lång tid. Ett tag kändes det som en evighet kvar men helt plötsligt har tiden gått väldigt fort och i går gick vi in i v 25. Vecka 25 betyder att det bara är c:a 15 veckor kvar och ska vi räkna på när Nils och Signe föddes ja då är det 6 veckor kvar. Nu hoppas vi ju på att denna bebisen stannar längre än så förståss, hoppar gärna över dom där veckorna på neo den här gången.

Men det känns som det ändå är dags att börja att fundera på förberedelser, vagn är beställd sedan länge, borde komma någon gång i slutet av juni tror jag om allt går som det ska. Sen har vi köpt åka hem i kläder en söt body och byxor till men behöver komplettera med strumpor någon igen mössa och kanske en tunnare overall, men vet ju aldrig hur vädret är i slutet av augusti början av september. Kan vara högsommarvärme men även kalla höstvindar.

Bilstol har vi kvar sedan Nils och Signe, den ska bara tas ner från förrådet och tvättas. Lika så spjälsängar, det har vi 3 stycken nere i förrådet, bara att välja och vraka:) Men den måste upp, skruvas ihop och bäddas, kanske inte riktigt än dock? Sen har vi ju massor av kläder att ta upp och tvätta men frågan är, ska tjej eller killådan upp?

Vi har ju fortfarande relativt små barn så mycket så som skötbord och liknande finns ju redan framme men det jag känner mig mest stressad över nu är nog egentligen att packa bb väskan, tänk om något sätter igång tidigare, då vill jag att vi är förberedda och slipper springa runt som yra höns och leta saker eller helt enkelt inte få med oss någonting. Med N och S gick ju allt väldigt fort så då var jag glad att väskan var packad och bara att slita med sig in i ambulansen.

Nu kommer vi troligtvis få ett datum för snitt men det är ju inget som säger att bebisen väntar till just det datumet bara för det..

Nä, första steget, skriva en lista på vad som ska packas i bb väskan tänker jag, lagom ansträngande:)

One thought on “BB väskan

  1. Spännande att det snart börjar drar ihop sig!
    Har du valt planerat snitt själv eller är det pga medicinska orsaker?
    Varför inte ta ner båda klädlådorna, jag tycker de flesta barn passar i alla sorts kläder! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *