Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Som man sår får man skörda..

blomlökar

odla vitlök

Som man sår får man skörda heter det ju. I höstas petade barnen ner lökar i jorden. Nu, drygt ett halvår senare börjar man se något hända! =) Blomlökarna har skjutit upp och vitlöken har börjat växa i pallkragen. Det är fortfarande ett tag kvar innan man helt kan se resultatet av odlingen.. Men det ser lovande ut iaf.

Den här metaforen.. ”Som man sår får man skörda”.. Den gäller ju så många saker här i livet..
Det får en att bli påmind om att göra goda gärningar, vårda sina relationer, behandla andra med respekt.. En god gärning kan man jämföra med ett frö.. Plantera det och du får mångdubbelt tillbaka.. kanske inte idag.. kanske inte imorgon.. kanske om ett år.. eller längre än så..
Men hursomhelst.. det är alltid värt att plantera ett frö och vårda det ömt! =)

Stora kramar <3
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *