Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 0 och 16 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Gravidmage vecka 22+3

gravidmage vecka 22

Gravidmage vecka 22+3
Den här bilden tog Hampus i all hast i söndags kväll.. Linda var inte riktigt beredd.. därav den oslipade posen och det nervösa flinet. 😉 Vi var nu lite oeniga om huruvida den skulle läggas upp på bloggen eller inte. Men nu blev det så.. =)

Blev inget skrivet i går och i dag har det varit fullt upp med, eller jag och kulan tar det ju lugnt hemma men på förskolan är det ju som alltid full fart. Lite olika när Erik och Hampus kan åka därifrån. I dag tog Erik ”taxirundan” medan Hampus var kvar och stängde. Eftersom förskolan ligger lite utanför byn har vi servicen till dem som inte har körkort att vi hämtar dem på morgonen och kör hem dem på eftermiddagen.

I morgon är det ju tydligen någon som fyller år här så nu i kväll har vi städat och bakat en kaka. Har bjudit dom allra närmsta bara men det blir ju alltid lite att styra upp för det. På morgonen ska jag dock börja med ett besök på HC. Ska både träffa läkare och ta nya prover inför fredagens järndropp.

I går tog jag iaf tag i projektet uppdatera barnens sommargarderober. Avslutningskläderna är redan köpta vilket känns otroligt skönt, lika chinos shorts och skjorta till Nils, Elliot och Alexander, och lika klänningar med tillhörande kofta till alla tjejer. Oscar har långbyxor och skjorta. Men det behövs ju lite mer än så, så i går skickade vi iväg en stor beställning på shorts och t-shirts till alla barnen, så är vi en liten bit på vägen iaf även om det fortfarande finns mycket vi måste komplettera med. Att uppdatera garderoben till 7 barn inför ny säsong är inte något man gör på en eftermiddag. Sen är jag ganska noga med vad vi köper, vill gärna att det ska matchas på något vis tillexempel, får lite panik över att ha barnen helt olika i färg och stil:)

Sen är den stora frågan, kommer det bli någon sommar? Den känns långt bort fortfarande..

Ha det så gott.
Kramar Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons