Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 0 och 16 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Nils sopar banan med oss!

Under förmiddagen drog vi en rejäl städning. Det är hemskt vad fort det stökar till sig i ett hem! Plockade ihop alla grejor som låg lite överallt.. Rustade oss med dammsugare, mopp och trasor. Sen drog vi över huset som en virvelvind innan lunch.
Även om städning egentligen är ett relativt tråkigt jobb så finns det ju ett stort mått av tillfredsställelse när det väl är klart. =)
Synd bara att det inte varar så länge.. Förfallet börjar ju i samma stund som man ställer undan städgrejorna. 😉

Efter lunch fick vi besök av några kära vänner. =) Vi fikade citron-sockerkaka, surrade en stund och jag passade på att klippa deras son som blivit lite väl långhårig. Det är så kul när ett barn frågar efter en. Tydligen hade han sagt att ”bara Hampus får göra det” när dom hade pratat om klippning hemma. =) Å då ställer man mer än gärna upp!

outdoor gym

Efter städning, lunch och besök kändes det som det skulle vara skönt med lite frisk luft. Tog därför med 6 av våra sju barn ut på söndagsfys. Jag joggade med Nils och Signe i vagnen och de andra barnen cyklade till Rotnäset. Vi tog oss en runda på 2,5 km och stannade sedan på utegymet. Där körde vi cirkelträning tillsammans. =) Å Nils var bäst.. för han sopade banan med oss andra! Haha! 😉

cirkelträning utomhus

sopar banan

träna med barn

utomhus gym

polyfamily

runkeeper

 

villervalla

När vi var på hemmaplan igen bjöd Signe på sång och pianospel. Otroligt kul att hon visar intresse för pianot! =D
Det ska vi försöka göda så intresset växer sig större och starkare.

piano barn

Nu tackar vi för en härlig helg! =)
Och ser fram emot en mysig arbetsvecka med firande av förskolans dag på torsdag.

Ha det så gott.
Kramar Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons