Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

H*#vetes j*#la skit! =(

Den här dagen började ju hyfsat bra. Klev upp tidigt för att åka till jobbet och baka scones tillsammans med de första barnen som kom. Idag hade vi frukostbuffé mellan 06.30 – 08.30 då föräldrarna var välkomna att äta med sina barn på förskolan.

Vi har hunnit med pyssel i skaparverkstan och arbete med bokstäver.. vi har ätit gott, firat en födelsedag, varit ute och lekt.. Har även hunnit med friskvård.. tränade en timme efter lunch.
Avslutade arbetsdagen med en underbar musiksamling då en förälder kom och tog över pianot en stund. Härligt när föräldrar bjuder på sin tid och sig själva! =D

Var helt nöjd med arbetsdagen på vägen hem. Svängde in på bygghandeln för att köpa mer golv och två dörrar till rummen på övervåningen.

Men när jag kom hem var det inte samma medvind längre..!
Linda hade stoppat in en matta i tvättmaskinen för att fräscha upp den.. men det var tydligen ingen matta man ska tvätta på det sättet. Den hade trasats sönder helt och tvättmaskinen vägrade att gå.
Erik ryckte in och försökte lösa problemet. Öppnade luckan så allt vatten med ludd rann ut över golvet. Försökte rengöra filter och trumma för att köra igång den igen. Tyvärr vägrade den fortfarande fungera.
Det fylldes på med vatten.. å fylldes på… å fylldes på.. tills det sprutade ur luckan där man häller i tvättmedel.
Nytt försök att rengöra.. men utan resultat. =/
Gav upp det projektet för idag och ska läsa på om det går att rädda tvättmaskinen.

IMG_4457

IMG_4460

IMG_4463

Jag gick upp för att lägga klart golvet och möts av den här synen..

IMG_4464

Men vad i hela j*#la h?%#ete!!! Hur är det möjligt?!?!
Jag som var så nöjd igår över att tapetseringen gick så bra..
Det som har hänt är att renoveringstapeten har släppt från väggen. Den renoveringstapet som sattes dit när vi fixade rummet för tre och ett halvt år sen. Blev en aning matt… å irriterad.. å inte alls nån rolig kille att vara i närheten av just för tillfället.

Gjorde ett tappert försök att smeta på tapetklister och sätta tillbaka hela sjoket av tapet. Men det resultatet blev inte bra. Tapeten verkar ha töjts när den hängt ner, så det blev buckligt.
Adrenalinet kokade vid det här laget..
Bröt bort golvlisten lite försiktigt. Ryckte upp mattkniven ur fickan, skar bort två våder och slängde skiten på släpvagnen. Smetade på rejält med tapetklister och satt dit ny renoveringstapet. Det ska få torka till imorgon och då blir det till att tapetsera.. igen.
Skam den som ger sig!

IMG_4466

Efter denna lilla onödiga grej la jag klart golvet innan kvällsfika.

Hoppas renoveringen flyter på bättre imorgon.

Kramar Hampus
Polyfamiljen

2 reaktioner på ”H*#vetes j*#la skit! =(

  1. Det med tapeten hände även mig. Hade fixat vardagsrummet lagom till jul men kom hem efter ett kvällspass 2 dgr innan julafton och 3 våder hade släppt från murstocken 🙁
    Var bara att plocka fram tapetserarbordet igen…….men jul blev det! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *