Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Före och efter-bilder.

De senaste dagarna har vi gjort en rejäl kraftansträngning för att få till Oscars nya sovrum. Idag la vi in högväxeln för att hinna flytta in hans möbler innan kvällen..
Så idag har jag slipat skarvar, taket målats tre gånger, lagt klart golvet.. Vi har hjälpts åt att tapetsera.. å om man tycker att det är en lätt match att tapetsera vanliga hörn.. då kan man gå upp till ”level hard”.. att tapetsera ett hörn som bryts med ett snedtak! Liiite trixigt att få till det bra.. Men nu är tapeterna på plats iaf. =)
Har även satt lister och dörrfoder..förutom mot dörren som är ut till hallen. Där ska vi sätta in en ny dörr innan det görs. Men det blir en övning under nästa vecka.

Här kommer några före och efter-bilder på rummet.
Visst kan man se en viss skillnad? 😉

fixa rummet

före och efter renovering

fixa rummet

barnrumsinspo

tonårsrum inspo

tonårsrum

hemmafixare

tapetsering

En smått irriterande sak.. Det fattas två våder av tapeten! Vi hade chansat fel när vi köpte tapet. =/
Så nu är vi på jakt efter en rulle till.. Tyvärr är det ju 10 mil till affären där tapeten är köpt.. Har efterlyst om någon i närheten råkar ha en rulle hemma. Får se om vi får napp. =)

Under tiden jag höll på med Oscars rum var Erik ute och fixade.. Å tröttnade på att ungarna bråkade om studsmattan hela tiden.. så han satte upp en till! =)
Får se om det blir lite lugnare med bråket nu. 😉

bygga upp studsmatta

Nils och Signe var hos mormor och morfar idag. Mysigt för dom. =) Och bra för oss att kunna arbeta på ostört under dagen.

IMG_9790

 

IMG_9788

Efter middagen tog Erik med sig alla barn ner till hembygdsgården. Där anordnade brandkåren majbrasa och godisregn.
Under tiden slutfördes det sista i Oscars rum och vi påbörjade möbleringen. =)

 

IMG_9789

IMG_9791

IMG_9792

IMG_9794

IMG_9795

IMG_9796

IMG_9797

IMG_9798

IMG_9799

IMG_9800

IMG_9801

propud icecream

Kvällen avslutas i soffan med glass! =D
Tänkte testa om nyttig glass kan vara ett bra alternativ i soffan.. Men tar inga risker, så vi säkrade upp med riktig glass också! Just in case! 😉

Ha en fortsatt trevlig Valborg!
Kramar Polyfamiljen.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *