Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Varför tapetserar folk snedtak?

Renoveringstapet

Så var det dags för fredagsmys.. 😉
Denna fredag fick fredagsmyset bestå av spackel, renoveringstapet och tapetklister.
Nu när vi har en långhelg framför oss är målet att bli klar med Oscars rum. Och förhoppningsvis hinna börja med Isabelles rum..

Ikväll spacklade jag sprickor i taket, rev ner en vävtapet som satt nertill på väggarna, tog bort foder och lister.. samt började tapetsera väggarna och snedtaket med renoveringstapet.
Förstår inte riktigt varför snedtaket är tapetserat? Det heter ju snedtak.. å vem tapetserar ett tak?? Tak målas vitt.. inget annat! Så nu drar vi över den gamla tapeten med renoveringstapet för att kunna måla det istället. =)

Renoveringstapet är förresten en av de bästa uppfinningarna på länge. =D Det spar mycket tid och arbete då man slipper spackla och slipa hela väggar. Tummen upp för det. =)

fixa rummet

renovera pojkrum

renovera gammalt hus

fixa väggar enkelt

behöver man spackla väggar

Eftersom vi missbedömde en aning när vi var på bygghandeln så tog renoveringstapeten slut innan väggarna var tapetserade. =/ Får hänga på låset imorgon för att köpa mer. Sen fortsätter arbetet med rummet under hela helgen.

För övrigt så blev jag farbror för andra gången idag! Hurra hurra hurra!!
Stora gratulationer till min bror och svägerska. =D

Å nu blir det sängen så man orkar arbeta på imorgon. ZzZzzZZzz….

Natti natt!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *