Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Vita hems-häxan..!

Soffpotatis

Här ligger soffpotatisen Signe och kollar på ”Trolls”. Hennes nya favoritfigurer som verkar ha utklassat Babblarna.
Skön Diva-stil har hon iaf. 😉

trolls

cross dressing

Nils är inte lika begeistrad i Trolls.. så han övar på att stå en stund.. i Signes klänning. Sötnöten!
Undrar när han ska förstå att det är läge att börja gå?
Just nu använder han en Wigglecart som permobil för att slippa lära sig gå.. Funderade på om man ska ta bort wigglecarten ett tag för att tvinga honom att ta sig fram på annat sätt.. gärna genom att börja gå.
Har han inte lärt sig det innan 28 maj blir det gnäll på 1,5-årskontrollen (korrigerad tid). Det är ju bara en månad dit.. =/

Måla trappa vit

För övrigt så håller ”Vita Hems-häxan” (Hampus) på att dra fram över huset.. Trappan, väggar och tak får sig en omgång av penseln. Tråkigast med att måla är torktiden.. Man vill ju som bara få det klart.. Å då ska färgen torka i visst många timmar innan den är övermålingsbar! *Suck*
Nåja.. inom ett par dagar har nog alla lager målats.

Sen måste vi bara fundera ut någon bra lösning för att bygga trappräcke av något slag. Viktigast är ju att få ett skydd så man inte kan ramla rakt ut för stupet från övervåning till nedervåning. Vill ha något snyggt som inte är heltäckande.. Det är ju trevligt om det ändå känns öppet och släpper genom ljuset.
Ska sova på den saken och se om vi kommer på någon briljant idé. =)

vita hems häxan

vit trappa

täta fogar innan målning

måla trappa vit

måla gammal trappa

måla gammalt skåp

När vi tog bort väggen i hallen för att öppna upp för trappan var vi tvungna att flytta skåpet. Det får för tillfället stå i hörnet där den nya bebisen ska ha sin spjälsäng.
Den nödlösningen blev ju rätt snygg om man får säga det själv.. 😉
Kanske vi måste hitta en annan plats för spjälsängen nu?
Vi har ju några månader på oss att fundera på det..

Tack för idag – Slut för idag.
Kramar Polyfamiljen

En reaktion på ”Vita hems-häxan..!

  1. Vad snyggt det blir! En glasvägg skulle vara snygg där vid kanten av trappen, så släpper ni fram ljuset 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *