Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

När det flippar ur..

gravid vecka 18

Idag kom vi in i graviditetsvecka 18. Det går sakta framåt.. eller ja, ibland känns det som veckorna rusar fram.. men det går ändå långsamt på samma gång. Konstigt det här med tid.
Linda har varit sjukskriven sen 6 februari p.g.a. lågt blodvärde och blödningar.. och det verkar inte vilja bli bättre.

Klockan 13.00 hade vi tid hos barnmorskan för en kontroll och ny bedömning angående sjukskrivning. Blodvärdet ligger fortfarande alldeles för lågt.. vilket gör att Linda inte klarar av speciellt mycket. Vid ansträngning blir hon både yr och fort trött. Barnmorskan bokade in en akuttid hos läkaren på hälsocentralen för att bedöma fortsatt sjukskrivning. Vi fick tid kl 15.30.
Anmälde oss i receptionen och satte oss i väntrummet. Klockan 16.10 kom en person och frågade när vi hade tid… ”för 40 minuter sen…”
Jaha, ojdå.. ska kolla med läkaren om han vet att ni är här.
Då blev vi intagna direkt.. tydligen är det något i bokningssystemet mellan mvc och hc som inte riktigt klickar.. så han hade inte sett att vi skulle komma.

50 minuter senare var vi klara. Linda blev fortsatt sjukskriven, fick en b12 injektion och en tid för provtagning nästa vecka.
Vi trodde inte riktigt att hela eftermiddagen skulle gå åt till vårdbesök.. men så kan det bli..

Klockan 16.58 kom vi ut från hälsocentralen.. Och klockan 17.00 skulle vi infinna oss på födelsedagsmiddag hos Lindas mamma. Fick snabbt rationalisera bort att åka hem, duscha och byta om. Vi åkte direkt till kalaset istället.

tårtkalas tvillingar

Mycket trevlig tillställning med god mat, tårta och kakor.
Nils och Signe åt som hästar av både mat och fika! =)

Efter de moffat i sig tillräckligt med tårta började det flippa ur..
Signe började öva på sitt selfie duckface! Hahaha! 😉

duckface

selfie duck face

sockerkick

När det flippat ur tillräckligt mycket och Nils & Signe höll på såhär var det dags att tacka för oss och åka hem så de fick lägga sig för att sova. =)

Tack för idag, slut för idag!
Kramar Polyfamiljen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons