Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Har jag världens bästa sambos eller?

rossignol längdskidor

Alltså seriöst?! Har jag världens bästa sambos eller? =D
Idag, en helt vanlig måndag i mars när jag kom hem från jobbet överraskade Linda och Erik mig rejält. De hade varit iväg till sportaffären och köpt sprillans nya längdskidor och stavar åt mig! Alltså på riktigt!? <3
Hittills har jag åkt på mina gamla skidor som jag köpte begagnat för 12 år sen, med krokiga stavar.. Har lånat både Eriks och Lindas skidor för att de är nyare och fräschare.
Jag har sneglat på nya skidor, men tycker att det är lite mycket pengar. Det funkar bra att köra på de gamla ändå.

Men woho! Nu behöver jag inte skämmas i spåret längre! =)
Imorgon ska jag ta med mig skidorna till sportaffären för att få hjälp att ställa in bindningen rätt och mäta ut hur jag ska valla. Sen blir det åka av! Tänkte egentligen vänta till på onsdag med att åka sista rundan på skidor innan Flyktingloppet som går av stapeln till helgen.. meeeen… jag måste nog ut redan imorgon! Å då hinner jag ju med en runda till på torsdag. 😉 Sen blir det vila till på söndag så musklerna har fått en chans att återhämta sig innan de 44 km som väntar då.

Hurra hurra!! Är så otroligt tacksam och glad över mina nya skidor!
Puss och kram på er Linda och Erik! Älskar er idag och för evigt! =)

Hampus – Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *