Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 0 och 16 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Flyktingerennet 2017!

Träna inför Vasaloppet

Idag tog jag å anmälde mig till Flyktingloppet. Jag har ju aldrig deltagit i någon skidtävling förut.. och nånstans måste man ju börja. Så det fick bli flyktingloppet.. Det går av stapeln den 2:a april utanför Nordli i Norge och målgången är i Gäddede 44 kilometer därifrån. Det är ett seedinglopp inför Vasaloppet.. Nu tänker jag mig att för min del är det här ett övningslopp inför kommande seedinglopp inför Vasaloppet. =)
Jag känner mig tillräckligt nervös över att bara genomföra loppet.. så jag är nöjd om jag bara tar mig i mål. Så får jag försöka förbättra resultatet nästa vinter då det kommer något seedinglopp.
Har ju som ingen aning om hur man genomför ett långlopp. 😉
Bollar det här med en polare/Lindas kusin fram och tillbaka varje dag nu! Han har ju vanan inne när det gäller såna här tilltag. Tacksam för alla tips om vad man behöver för att överleva. =)

Nu är det bara att träna taktiskt de närmsta två veckorna.

parenting for dummies

Nils och Signe är inte riktigt kompis med Doris.. Hon dundrar fram och dom skriker mellan varven. Så de löste problemet för en stund genom att ta skydd i Doris bur! Haha.. Mycket fiffigt Nils och Signe! 😉
Doris såg både förvånad och besvärad ut över att de övertagit hennes sovplats.

Förhoppningsvis ska dom väl komma bättre överens framöver. De behöver bara vänja sig vid hunden.

Ha det gott!
Hampus – Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons