Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 0 och 16 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Anmälan gjord!

 

IMG_3932

Dagen började med frukost vid 08.30. Vi sjöng för Isabelle som idag fyller 8 år! Hurra hurra!! =)
Sörplandes på kaffe satt Hampus och uppdaterade Vasaloppets hemsida med jämna mellanrum. Klockan 09.00 öppnades bokningen för 2018 års Vasalopp.
Så fort bokningen var öppen skrev jag i mina uppgifter och anmälan var gjord!
Nu är det bara att ligga i hårdträning närmsta året för att överleva 9 mil på skidor. =)

Läste senare att Vasaloppet var fullbokat klockan 09.04:55.. Alltså 4 minuter och 55 sekunder tog det för 16000 platser att bli bokade. Häftigt att det är sånt tryck på just Vasaloppet.

Är glad att jag satt beredd klockan 09.00 imorse så jag inte missade biljetten.

IMG_3947

Resten av dagen har ägnats åt födelsedagsfirande. Vi åkte ut till förskolan vid 10.30 för att förbereda för kalas med kompisar. Kalaset pågick mellan 12-14. Vi hann med korv&bröd, tipspromenad, presentöppning, lek&bus och glass med tillbehör. Allt under två timmar. =)

Under tiden förberedda Hampus middagen i förskolans kök. Släkten skulle komma vid klockan 16.00.
Vi bjöd på plommonspäckad karré, smashed potatoes, gelé, äppelmos och grönsaker. Plommonspäckad karré är något jag aldrig lagat.. och inte ätit sedan farmor bjöd på det när jag var liten. Hade nästan glömt bort att det fanns. 😉

FullSizeRender

Vid klockan 19.00 var allt firande klart. Vi städade ihop och laddar nu inför en ny härlig arbetsvecka. =)

Ha det så gott!
Kramar Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons