Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 0 och 16 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Det ultimata förhållande-testet!

 

Utrymmet i gången utanför vårt sovrum, Nils och Signes sovrum, påväg till tvättstugan har varit en stor skamfläck en längre tid. Vi rev ut ett förråd för att få bättre plats när vi byggde om den delen av huset. Vi byggde en vägg så vi fick ett riktigt sovrum och ett rum till Nils och Signe.

Det var svårt att beskriva det här med ord kände jag nu.. får ta å filma imorgon så ni får se vad jag babblar om egentligen. Haha. 😉

Hursomhelst.. det här utrymmet jag svamlar om.. Det saknade både golv och tak.. och väggarna var slitna. Ett avloppsrör kommer ner från övervåningen mitt i allt detta fina..
Golvet la vi för några veckor.. kanske månader sen.. Det var ju skönt att ha ett golv iaf.. men sen avstannade renoveringen igen av någon anledning.
Idag fick vi äntligen nån slags spark i röven och tog började ta tag i det här igen. =)

IMG_3921

I början av alla projekt känns det smått oövervinneligt att det verkligen ska gå att genomföra.
Men det är bara att börja någonstans och tillslut brukar det ju bli klart.
Vi dividerade lite om hur vi ska lösa det hela och kom fram till att vi sänker taket några centimeter för att dölja vattenledningarna som stack ut mitt i taket. Avloppsröret klär vi in med en låda.. tyvärr sticker det ner såpass att det blir lite för mycket att sänka taket ända dit.

Till proppskåpen ska vi bygga en låda med dörr. Vi ska tapetsera väggarna, sätta lister, spackla och måla.

IMG_3928

Linda gör det hon ska.. ligger stilla i sängen.. haha! Smart drag att hålla sig undan.. Speciellt när Hampus ska till å snickra.. 😉 Humöret har ju en tendens att svaja till ibland i såna här situationer.

IMG_3929

IMG_3930

Vi avslutade dagen med de ultimata testet för att se om förhållandet kommer att vara i evighet eller inte.
Att tapetsera tillsammans med en partner är ju ett känt fenomen bland hemmafixare. =)

nytapet

Förhållandet överlevde testet idag! Tapeten kom upp innan vi avslutade för dagen.
Nu har vi bara resten kvar..

Ha det så gott!
Kramar Polyfamiljen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons