Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 0 och 16 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Spontanköpte sköldpaddor idag..

polarn och pyret jackor

Imorse vid frukost slökollades Facebook och andra sociala medier.. som många säkerligen gör. Bläddrade igenom en köp och sälj-grupp och råkade fastna vid ett inlägg där någon skulle sälja sina sköldpaddor. Två sköldpaddor, akvarium och alla tillbehör som behövs för att ha sköldpaddor… för 100:- ?!

Lät lite väl billigt för alltihop? Så var tvungen att kommentera med en fråga om priset verkligen stämde.. Fick svar ganska snabbt att det var 100:- som gällde.
Efter en ytterst snabb överläggning skrev jag att vi köper det.. och då fick vi ytterst snabbt omstrukturera dagens planer. Erik var på jobbet, Hampus och Linda var hemma med Nils och Signe. Planen för dagen var egentligen att städa och förbereda inför helgen.. och eventuellt ta en löptur med sportvagnen..
Dom planerna kasserades.

Hampus och Linda packade ut Nils och Signe i bilen och drog iväg för att hämta sköldpaddorna.. som fanns 10 mil bort.
Vi gjorde några fler ärenden i stan när vi ändå hade åkt dit. Handlade på Willys, IcaMaxi, Rusta och lite andra ”fina” butiker som inte finns på hemmaplan. 😉

smidig tvillingvagn

Vi har väl aldrig tänkt att vi skulle köpa sköldpaddor.. vi är som inga ”husdjursmänniskor”.. förutom hunden då.. Men smådjur i bur eller akvarium som bara kräver städning och omvårdnad.. nja..
Dessa sköldpaddor kommer däremot få det bra med mycket omvårdnad och kärlek. De ska få bo på förskolan! =) Vi tänker att det kommer bli ett roligt och lärorikt inslag för barnen där.

sköldpaddor husdjur

sköldpadda husdjur

Det blev en heldag i stan alltså.. på hemvägen var Erik rolig och styrde in en låt på Spotify i bilen åt oss! Haha! Teenage mutant ninja turtles.. Han e kul han..

teenage mutant ninja turtles

Så efter detta spontana infall har vi nu landat i soffan på fredag kvällen. Varvar ner lite efter en händelserik vecka och ser fram emot en härlig helg med bland annat 8-årskalas. =)

Ha det så gott!
Kramar Polyfamiljen

 

En reaktion på ”Spontanköpte sköldpaddor idag..

  1. Hej!

    Ni verkar verkligen driva den bästa förskolan! Önskar så jag kunde sätta min son där (men bor för långt bort). Härligt att se ett sådant engagemang!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons