Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Kommunikationsmiss?

inbudningskort

Isabelle fyller 8 år till helgen. Tidigare år har hon haft kalas för sina kompisar hos sin mamma. Inför sin åttonde födelsedag hade hon redan tidigt bestämt att hon ville ha kalaset när det var pappavecka och att kalaset skulle vara i förskolans lokaler. Troligtvis har hon och Moa pratat ihop sig om detta. Moa hade ju sitt kalas på samma sätt och det var ju väldigt lyckat.

Igår pratade vi med Isabelle om vilka hon tänkte bjuda och att det var dags att dela ut inbjudningskort. Det är ju inte så många dagar kvar till helgen. Hon ville bjuda hela klassen plus en kompis som inte går i hennes klass. Alltså runt 20 stycken. Vi sa att vi fixar inbjudningskort som hon får ta med till skolan och dela ut.
Igår kväll gjorde vi iordning enkla stilrena inbjudningskort på datorn som vi skrev ut, klippte och vek ihop. Vi la fram inbjudningskorten så Isabelle kunde packa ner dom i ryggsäcken och ta med till skolan.

Imorse när jag klev upp såg jag den här högen med inbjudningskort på golvet i hallen! <3 =)
Isabelle och Moa hade hjälpts åt att skriva inbjudningskort innan de la sig igår kväll.
Kanske var det en kommunikationsmiss mellan oss och barnen?
Men vad rörd man blir av att de tog tag i det och fixade egna inbjudningar!
Sa åt Isabelle att det var jättebra skrivet. Dela ut både dina handskrivna och våra datorskrivna kort. Endast för att det finns med ett telefonnummer på de tråkiga vi gjort på datorn. =)

Nu hoppas vi alla som är bjudna kan komma på kalaset. Det är ju så härligt med stora kalas med mycket liv och glädje!

gravidmage vecka 15

Det här är Lindas utsikt på dagarna! 😉 Magen växer rätt fort nu ett tag. För nån vecka sen sa hon att hon skulle kunna ha sin vinterjacka tills det var dags att byta till vårjacka.. Å idag gnällde hon om att den knappt går att stänga. Hmm..

Hon var till barnmorskan idag på en kontroll. Allt verkar bra. =) Barnmorskan pejlade in bebisens hjärtljud. 159 slag / minut.
Ny kontroll inbokad om några veckor. Fram till dess får hon försöka ta det så lugnt som möjligt… Det låga blodvärdet fortsätter att ligga lågt och några större kraftansträngningar är inte att tänka på för hennes del.

Ha det så gott!
Hampus – Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *