Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 0 och 16 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Dags att sätta frön!

köpa frön

Nu har det töat ett par dagar och vårkänslorna börjar göra sig påminda igen. Det var ju några dagar i februari som också var varma då det kändes som våren var påväg.. Sen återkom vintern med full styrka. Kyla och snö i mängder..
Det verkar som vädret har en aning svårt att bestämma sig för om det är vinter eller vår.

Hursomhelst så har vi bestämt oss för att det är läge att plantera lite inför växthussäsongen. =) Imorgon ska det handlas frön och jord! Vi ska leta fram alla krukor vi har i källaren och se över vad som behöver kompletteras.
Sen hade det ju varit smidigt med några lagerhyllor att ställa alla krukor på. Förra året var det väldigt oorganiserat i tvättstugan och köket med backar och krukor om vartannat.. Det är ju ett under att några tomatplantor lyckades växa till sig. Haha! 😉
Måste ta å kolla på det lite snabbt så vi får ordning och reda på planteringen detta år!

Funderar på vad vi ska så också. Tomater, gurka, paprika.. det är ju en given grund. Sen är det ju alltid kul med något annat. Frågan är bara vad..? Någon annan som brukar odla något kul i sina växthus? =)
Får väl se vad det finns i fröhyllan på affärn imorgon. =)

Ha det så gott!
Kramar Polyfamiljen

En reaktion på ”Dags att sätta frön!

  1. Gurka? Gott att sedan göra egen ättiksgurka o inlägg till hösten. Ruccola är gott men behöver inte växthus. Annars paprika eller chili? Citron? Har ingen aning egentligen, bara testa er fram. Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons