Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Tvättstugerenoveringen fortsätter..

När vi var till Umeå förra helgen köpte vi några skåp till tvättstugan. Vi har ju försökt få ordning där ett tag.. och det skrider sakta framåt. Vi hade bra upphängning för kläder, men inga skåp att förvara saker i.. t.ex. tvättmedel, duschcreme och sånt.
Så vi tog å köpte tre stora väggskåp.

IMG_4202

IMG_4197

IMG_4193

Nils och Signe var givetvis med och hjälpte till.. Mycket god hjälp.. 😉

IMG_4199

IMG_4203

IMG_4204

IMG_4205

Så här ser det ut just nu.. Skåpen på plats.. men inga hyllor och inga luckor.
Vi genade visst lite väl mycket när vi var på Ikea. Tänkte inte på att hyllorna låg i separata paket..
Luckor köpte vi.. men tog fel på ta-själv-lagret.. Så de passade inte.
Suck!! Det är ju lite smått störande när man har 23 mil till närmsta Ikea.

Vi planerar en tripp mot Sundsvall runt påsk, så vi får väl komplettera upp då. Och vara lite mer noggrann med inköpslistan. 😉

IMG_4206

Å nu var sportlovet slut för den här gången. Imorgon börjar barnen skolan igen och vi återgår till arbetet.. tillbaka till rutinerna. =)

Ha det så gott!
Polyfamiljen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *