Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Husvagnssemester på vintern.

semestra med husvagn

Vi har haft husvagn i många år och semestrat runt i Sverige och Norge på somrarna. På vintern har vi haft husvagnen uppställd i fjällen. Känns bra att kunna använda husvagnen året runt. Den här vintern blev det inte av att vi hyrde någon säsongsplats i fjällen.. det var nog så att vi kände på oss att det inte var läge. Nu när Linda är gravid passar det kanske inte så bra att vara ute och åka slalom eller skoter så mycket.. Speciellt inte då graviditeten trasslat till en början.

Nu mår Linda något bättre och vi vill hitta på något för barnen utanför 70-skyltarna i Strömsund. Kollade runt på olika boendealternativ på olika ställen. Å vart vi än ska bo och i vilken form av boende vi än kollar på så kostar det en mindre förmögenhet när man är så många.
Så vi kollade vad vinterdäck till husvagnen skulle kosta istället.. Det var billigare att köpa fyra nya däck på fälg än och hyra en plats på camping några nätter än att bo på hotell eller i stuga.
Så vi tog och skottade fram husvagnen och körde den till däckfirman igår. Idag hämtade vi tillbaka husvagnen och nu står ekipaget redo för att åka iväg till helgen.
Bilen rymmer 18 personer och hela ekipaget mäter ungefär 16,2 meter!
Känns lite mäktigt att dra iväg med familjen med detta! =)

 

IMG_3700

Fettisdagen firades sedvanligt med kams och semlor. Både på förskolan och hemma! Efter dubbla omgångar av det så känner man sig en aning stinn i magen! Pwjuh! Halvdäckad i soffan nu och funderar på hur man ska släpa sig till sängen innan natten.. 😉

IMG_3698

Tack för idag, slut för idag!
Kramar Polyfamiljen

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *