Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Sovmorgon med små barn..?

sömn tvillingar

Att få sovmorgon med små barn.. ja, det är ju kanske inte alltid det lättaste. Nils och Signe har tidigare sovit till efter klockan nio på morgonen. Men nu verkar vi ha förstört det. Efter lite tidsändringar på jobbet har de fått börja kliva upp runt klockan sju på vardagar.. Å de vet ju uppenbarligen inte skillnad på vardag och helg! 😉
Den här bilden togs i smyg i lördags morse.
Nils och Signe vaknade runt halv åtta och jag klev upp för att ta hand om dem. Tänkte att Erik och Linda kunde få sova en stund till. Jag bytte blöjor och skakade två vällingflaskor. Tänkte i mitt stilla sinne att kanske, kanske skulle vi kunna lägga oss på soffan och mysa en stund. Med en smula tur kanske de även somnade om en stund.. Det brukade de ju göra när de var yngre.

Meeen.. HAHAHA!!!! Vad tänkte jag egentligen?? 😉
Har de väl vaknat så är de vakna.. och mysa?!?! HA! Det måste vara det värsta som finns! Ligga still och göra ingenting.. Usch!
När de ätit vällingen på tre sekunder började de klättra runt, flamsa på, peta på mig, skratta, skrika och så vidare..

De härliga sovmorgnarna vekar vara ett minne blott.

Kramar Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *