Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Bebisar och teknik

innanläggdags

Oftast redan vid 17 börjar Nils och Signe ”tigga” om att får gå och lägga sig men det är ju lite väl tidigt så varje dag är en kamp om att hålla dem vakna och på bra humör. I går blev det först ett bad och efter det diggade vi musik tillsammans i köket:)

Signe höll koll på spotify och kröp sedan vidare på köksbänken för att kolla in datorn som brorsan hade  upptäckt. Givetvis med oss tätt inpå så dom inte skulle ramla ner.

Gårdagen var peppar peppar en lugn dag med illamåendet, kände mig nästan ”normal” hela dagen. Jobbigt annars att känna den där sjukkänslan hela tiden. Hoppas det börjar ge med sig nu. Men ska väl inte ropa hej ännu, känns bara dumt då slår det väl tillbaka med dubbel kraft istället.

I dag har vi haft vänner på besök, Hampus klippte deras barn och sedan blev det fika och prat en stund. Vi bor ganska nära varandra men ändå dröjer det så länge emellan man ses, måste se till att ändra på det. Det behöver ju inte vara så komplicerat, en kopp kaffe och lite lek för barnen en par timmar räcker ju.

I eftermiddag kommer Hampus farbror hit på kaffe, ska bli roligt, han har nog inte varit hit sedan Hampus andra farbror bodde i huset och sedan dess har det ju hänt endel här inne, och ute också för den delen.

Sen är det de vanliga söndagsbestyren, barnen ska duscha och saker ska förberedas inför kommande vecka.

Men först middag givetvis, i dag ska vi fritera kött och testa att göra en ny sötsur sås till, spända att testa och se om  man kan få till den lika god som den dom har på restaurangerna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *