Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Chiapudding.. bra eller?

Blev inget skrivet i går, men ibland blir det ju så..

Hade dagen uppbokad med möten, leverans av smörgåstårta, kalas för Moa och fredagsstädning.

IMG_3453

Smörgåstårtan kom iväg till beställaren i tid, mötet blev inställt 5 minuter innan vi skulle åka, kalaset som Moa var på var lyckat och fredagsstädningen blev gjord. Snabb summering av vår fredag:)

Givetvis blev det tacomiddag och fredagsmys framför tv:n på kvällen också, hur skulle det annars se ut liksom:)

chiapudding choklad

I dag var vi alla uppe innan kl 9. Hampus har fått nån ny idé om att chiapudding är nån superduperbra grej.. både som frukost, mellanmål och kvällsfika.. Han försökte servera det till Linda denna morgon för att chiafrön innehåller mycket järn.. Hon har ju lågt järnvärde och behöver alla extra tillskott av järn..
Men hon var inte lika övertygad om att det var så himla bra. Iallfall inte gott… (som ni ser på bilden. 😉

Otacksamt.. hade ju ändå avancerat och gjort en med smak av vanilj och choklad..

fika efter badet

Innan klockan var 10 hade Hampus tagit med sig Moa och Elliot till badet, Erik for iväg och körde maten och och Linda blev kvar hemma med Nils och Signe. Det är synd att badet här på byn inte riktigt är anpassat efter småbarn, lite väl kallt och det finns ingen grund bassäng till dem. Kanske ska ta och lämna in ett förslag till kommunen om att bygga ut simhallen lite och anpassa den för alla åldrar?
Efter badet köpte vi fika i kafeterian som ligger i anslutning till badet. Nu när det äntligen är någon som tagit på sig att driva kafét där gäller det att gynna dom så det blir kvar! Heja er som driver det nu! =)

Nu sitter vi bänkade i soffan och väntar på att Gladiatorerna ska börja.

Ha en fortsatt trevlig helt!
Polyfamiljen

 

One thought on “Chiapudding.. bra eller?

  1. Haha Linda. Hun ser ikke nøyd ut. Jeg tenkte teste chiapudding men når jeg ser på bildet av Linda. 😛 Fortsatt god helg til dere.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *