Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Smygäter brieost!

gravid vecka 8

Idag har 20% av graviditeten passerat.. Bara 20%!? Det går så lååååångsamt. Det är väl så alla som går i väntans tider känner.. men det känns ju orimligt långt att vänta! 224 dagar kvar! Det är vinter nu.. vi ska ”bara” komma förbi vintern, passera våren och sommaren innan det blir höst och bebisen är klar. Herre Gud.. hur tänkte du när du skapade denna funktion hos kvinnan? Att man ska behöva vänta så länge på en bebis..

Nedladdningen är otroligt långsam.. men det kan ju iofs bero på att människan skapades på den tiden det inte fanns fiberuppkoppling? Systemet verkar vara kalibrerat efter något gammalt 56k-modem.. Suck..

Imorgon går vi in i graviditetsvecka 9. Varje vecka känns som en otrolig milstolpe! Det blir lite feststämning varje gång veckan ändras. =)
Linda får väl festa med ytterligare ett mål blodpudding i soffan och vi andra får smygäta brieosten direkt ur kylskåpet så hon inte ser.. 😉 Haha!

 

Ha det så gott!
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *