Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

3 vuxna i en dubbelsäng

Satt och funderade lite på om vi skulle boka hotell och åka till Sundsvall någon helg. En helg att bara ta det lugnt på och göra roligheter.

Tog efter att ha kikat runt på nätet utan att hitta någon vettig lösning och ringde till hotellet för att se vad det skulle landa på. Inte en helt lätt bokning 3 vuxna plus en vuxen till eftersom gränsen går vid 12 år, några barn och sedan 2 bebisar på det. Ja ni förstår själva att hon i receptionen kliade sig lite i huvudet för att få till det. Hörde liksom hur hon räknade på fingrarna nästan, hur många extrasängar vi borde behöva och vilken sorts rum. När jag dessutom ska förklara att vi 3 vuxna kan dela på en dubbelsängen hör jag riktigt hur dumt det låter av att bara säga det. Det låter liksom inte ”bra” utan måste liksom lite snabbt dra en förklaring så hon inte tror något konstigt:)

Vi förstår ju att det inte är så vanligt och är det så att 3 stycken sover i samma säng på ett hotell lär det ju inte vara bokat så från början…

Men vi har ju inget att dölja och vill göra en riktigt bokning så det inte blir något gnäll senare. Har väl både med säkerheten och det praktiska med hur många som ska äta frukost.

Har iaf fått prisuppgifter så nu ska vi bara bestämma oss för om vi ska åka och isf när.

Vi hade pratat om det innan eftersom vi inte ställt upp husvagnen i fjällen i år så skulle vi försöka hitta på lite småutflykter några helger istället, kan ju vara roligt det med, lite omväxling förnöjer även om det är himla smidigt med husvagnen och att vi då har allt vi behöver där och det känns lite som att komma ”hem”.

Hotell och stugor i all ära men det är trots allt lite bökigt att frakta allt in och ut och att inte glömma något framför allt.

2 reaktioner på ”3 vuxna i en dubbelsäng

  1. Scandic har varit min lösning fast då bokar jag oftast i Stockholm.
    Deras svit i Sollentuna har plats för 6-7 bäddar samt att man kan få tonårsrum (både en bäddsoffa +en dubbelsäng där) billigt (rummet/n bredvid). Alltså plats för 10 -11 personer totalt om nu ungarna accepterar att dela dubbelsäng/dubbelsoffa. :)
    Än så länge har Scandic varit trevliga men självklart kan man ha både otur och tur.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *