Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Semesterplaner mitt i vintern

Picnik-kollageturkiet2010

Snart jul men tankarna finns redan på den kommande semestern…

Det gäller att vara ute i god tid för att kunna planera ihop en semester, både med anledning att vi är så många och för att vi har eget företag. På ett sätt är det ju bra att vara sin egen chef, samtidigt som vi har ett större ansvar och inte bara kan kräva våra 4 veckors semester. Går det inte så går det inte liksom..

Bilderna ovan är från Turkiet 2010, så små alla var..

Får vi önska hinner vi med både en utlandsresa och några veckor med husvagnen i Sverige, har vi tur får vi tid till något av det.

Turkiet har ju länge varit en favorit för hela familjen och vi trivs väldigt bra där, tyvärr är det nu oroligheter där och vi törs helt enkelt inte ta med oss barnen dit utan måste hitta ett nytt ställe, inte det lättaste men vi får väl prova oss fram helt enkelt, en solsemester kan ju inte bli så fel liksom:)

I Sverige har vi varit på Gröna Lund, Liseberg, Furuvik, Astrid Lindgrens värld (länge sedan), Öland och massa andra ställen. Skulle vilja hitta någon ny diamant att besöka, någonstans där vi inte varit tidigare, tipsa gärna!

Har haft Danmark uppe som förslag, Legoland eller Bonbon land. Men Danmark är inget billigt land att åka till och en sådan resa med husvagn för oss skulle troligtvis kosta lika mycket som 2 veckor utomlands är jag rädd. Men helt klart värt att kolla upp. Erik framför allt tror jag är sugen på Legoland, pratar ofta om när han var där som barn:)

Att Ullared ingår i vår årliga husvagnsrutt behöver vi väl inte nämna va? haha

Vilket är ert favoritställe på sommaren?

6 reaktioner på ”Semesterplaner mitt i vintern

 1. Hej! Skånes djurpark med fåret shaunland är jättemysigt, tosselilla är också kul med både karuseller och badland.

 2. Hejsan!
  Att åka till Danmark är dyrt men om man väljer att hyra en stuga istället och göra dagsturer blir det nästan billigare än att ha med husvagn. Ni kan prova att titta på Dansommer de brukar ha bra men ändå billiga stugor. Så om ni väljer att bo mitt på Jylland har ni ganska nära på många olika platser/ Jeanette

 3. Hej! Om ni ändå åker så långt som till Ullared kunde ni åka lite till och fortsätta till Tyskland. Där finns massor med vattenland, äventyrsbad och vanliga nöjesparker. Och till skillnad från svenska dito är det rent och fräscht, ordning och reda och varmt och skönt i vattnet. Rekommenderas. Nackdelen är att det är dyrt med husvagn på broar och färjor.

 4. Västkusten halmstad , falkenber och varberg är så fint. Även bohuslän är jätte fint. Vi brukar åka till kusten en hel vecka underbart. Ni är underbara. Kram

 5. Jag kan varmt rekommendera Gram Canaria och Playa del Inglés om ni vill åka utomlands till ett vackert och lugnt ställe :)
  Inom Sverige så är jag ju såklart lite partisk till vackra Blekinge, men som någon ovan skrev så finns det mycket kul i Skåne, Tosselilla i Tomelilla är ju bara hur kul som helst för både vuxna och barn, eller varför inte Småland och High Chaparall eller Skara Sommarland?
  Lycka till med semesterplanerna :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *