Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Inreda barnrum

Picnik-kollagep

Bild från Moas rum när hon var liten:)

Att inreda barnrum är verkligen inte enkelt, eller jo, om det bara ska vara snyggt för ögat så är det väl egentligen inte så svårt. Men så är det ju det att barnen blir större och det är inte bara ett sovrum längre utan dom ska även kunna leka där inne. Inne hos Nils och Signe har det hittills bara varit inrett just för att sova, deras sängar en hylla på väggen med lite fina saker dom fått från nära och kära när dom föddes och vid dopet och en byrå för lite smått och gott.

Deras leksaker huserar än så länge i ett hörn av köket, smidigt då dom fortfarande är små och vill vara där vi är, så kommer det nog att förbli ett tag framöver, men planen att dom ska ha plats för lek även i deras rum finns givetvis.

För tillfället står även en stor garderob där inne, en garderob som ska ut därifrån bara tvättstugan blir klar. (kommer dröja) Så som det ser ut nu finns inte så mycket plats men bara vi får ut den därifrån är tanken att vi nog måste ha någon variant av hylla där inne, något som rymmer deras leksaker och ger bra förvaring. Vad tycker ni är viktigast i ett barnrum?

Har även en klädupphängning som jag gjort och skulle vilja ha där inne, men måste nog inse att rummet är relativt litet och allt man vill ska få plats inte kommer få det. Är iaf glad att vi fick till ytterligare ett barnrum på nedervåningen. Resten av barnen har ju sina rum på övervåningen.

Måste nog fundera ett varv till hur vi ska få till ett funktionellt rum åt dem, tur vi har ett tag på oss innan dom tröttnat på oss och inte vill leka i köket längre:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *