Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Det stora julbaket drar igång!

rörost recept

Här har vi som vanligt glömt att helga vilodagen.. Även om det är söndag så har vi haft fullt upp.
Erik har bland annat kört mattransporter och kollat över bilen inför besiktning imorgon. Linda och Hampus har flyttstädat klart hos en kund. Vi har sett till att barnen är redo inför skolan imorgon.. beställt mat till förskolan.. kokat rörost, bakat 250 brysselkex och 200 kanelbullesnittar.. Elliot och Alexander har varit på bandymatch, Moa och Isabelle har gjort chokladbollar..

Vi fikade chokladbollarna och firade första advent. Nu börjar väl julstöket på riktigt. =)
I vår familj brukar julstöket bli lite mycket då vi inte bara julbakar åt oss själva. Vi bakar åt många andra också eftersom vi säljer kakpaket och massa annat inför jul. =) Så nu är det bara att dra på sig förklädet och stöka på i köket.

Ha det gott!
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *