Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Julmarknad

eldstad

Dagen började med att montera en smörgåstårta vi skulle leverera ut till kund, snöskottning samt utkörning av mat till äldreboenden. Sedan tog vi oss en såndär ”vanlig” familjedag. Vi klädde oss varmt, packade ner Nils och Signe i vagnen, laddade plånboken och tog en promenad ner till hembygdsgården. På vägen svängde vi in på en loppis. Vi är egentligen inga loppis-människor, men lyckades ändå fynda några saker.

Sedan fortsatte vi ner till julmarknaden på hembygdsgården. Där var det invigning av en nybygd lappkåta. Vi steg in och blev bjudna på renbuljong och fick sitta och värma oss runt eldstaden.
Själva marknaden var inne i ett av husen. Där fyndade vi ingenting.. Men blev bjudna på blåbärsglögg och träffade lite folk.

julmarknad

Barnen fick rida häst innan vi gick vidare in på Kafé Tomten för att fika. Tunnbrödsstut med skinka, kaffe och läsk.

hästridning

ridahäst

På eftermiddagen åkte Erik iväg för att köra ytterligare en tur med mat till äldreboenden. Hampus och Linda gick då en sväng på byn för att kolla hur julstämningen var där. Spelade på chokladhjul, köpte några lotter, pratade med folk.. ja, ni vet såna där helt vanliga marknadssaker.. =)

Vi gick hemöver, bytta om och tog bilen till Lindas mamma och sambo. Vi var bjudna på 65-årsfirande med middag och fika. Mycket god mat och trevligt sällskap.
Ett par timmar senare bar det av hem igen. Nils och Signe skulle läggas och vi parkerade oss sedan i soffan med resten av barnaskaran. Lite mys framför tv’n innan de skulle lägga sig.

Å nu har alla barn gått in på sina rum medan vi sitter kvar i soffan och slappar.
Rätt skönt med en relativt lugn dag ägnad åt familjen! =)

Ha en fortsatt trevlig helg!
Kramar – Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *