Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 1 och 17 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Gosiga bebisar

gosiga

 

Som vi skrev i går har Nils och Signe inte mått så bra i helgen, varit uppe och vänt på nästan 40 graders feber under flera dagar, det tar på krafterna.

I går låg Nils på täcket och vilade, givetvis ville Signe också gosa så hon kröp dit hon också, sötisar.

Hampus som höll på och målade passade på att vila en sväng han också när Nils ville vara nära. Nils somnade gott så Hampus kunde blunda några minuter han med, tills Signe kom och klättrade över dem och ville vara med:) Att sova på klinkersgolvet är ju inte så skönt så troligtvis hade dom inte sovit så länge iaf…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons