Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Hall för 10

hallen

 

I helgen har vi varit hemma och fixat. Tänk att fixet liksom aldrig tar slut..

Vi hade tidigare en typ av ”dagishylla” som vi byggde då vi bodde i vårt förra hus men den hade bara 5 fack och nu har vi ju 7 barn så alla fick inte plats. I somras köpte vi när kommunen sålde ut 2 skåp, ni vet sånna som man har på högstadiet. Tänkte att det skulle bli toppen, alla fick ett var sitt skåp och vi slapp se alla kläder, det vi inte tänkte på att när nu vintern kommer blir det väldigt trångt att få in allt i skåpen och dessutom kommer inget att torka där i så nu är skåpen borta!

Istället har vi byggt en hylla där alla fått var sin korg för vantar och mössor och sedan ännu en hylla ovanför där dom kan lägga hjälmar och liknande. 2 dubbelkrokar var har dom fått för att hänga jackor och väskor på. För skor kommer dom få två hyllor, en smal för typ gympaskor och en ovanför för högre skor.

Nu hoppas vi på att vi kan ha lite ordning i hallen framöver.

Vi har givetvis hunnit med lite annat också, i söndags hade vi besök av en gammal klasskamrat till Linda som var här med sin familj och hälsade på. Dom har en lite son som skulle varit jämngammal med Nils och Signe och inte han hade valt att komma lite sent och Nils och Signe lite tidigt:)

Jättefina ettårspresenter fick dom också, badleksaker som vi precis dagen innan hade pratat om att dom saknar och även jättesöta gosedjur.

Nu är det mys i soffan resten av kvällen, hollywoodfruarna på tv:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *